20 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ρεντά για κορονοϊό: «Φοβήθηκα ότι δεν θα δω ξανά την οικογένειά μου»

Ο τιμ μάνατζερ της Φενέρ και άμεσος συνεργάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Τσενκ Ρεντά, αποκάλυψε την δύσκολη ψυχολογική περίοδο που πέρασε όταν βρέθηκε θετικός από τον κορονοϊό τις πρώτες ημέρες της εξάπλωσής του.

Ο Τσενκ Ρεντά βγήκε νικητής από την μάχη του κατά του κορονοϊού αλλά τίποτα δεν ήταν εύκολο για τον ίδιο όταν έβλεπε τα πρώτα συμπτώματα να εμφανίζονται και τις αρνητικές σκέψεις να τον ταλαιπωρούν.

Πλέον ο τιμ μάνατζερ της Φενέρ είναι καλά στην υγεία του και σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "fanatik" αποκάλυψε πως βίωσε αυτή την περιπέτεια: «Μετά τον αγώνα με τη Βαλένθια ένιωθα άσχημα και πήγα στο νοσοκομείο. Ο γιατρός είδε τον ερεθισμό στον λαιμό μου και μου έκανε εισαγωγή. Εγώ επέμενα να γυρίσω σπίτι μου, αλλά δεν με άφηναν. Ήμουν απομονωμένος στο νοσοκομείο, τότε ακόμη ήμουν το μοναδικό κρούσμα εκεί, αλλά άκουγα τι γινόταν σε άλλες χώρες. Φοβόμουν ότι δεν θα ξαναδώ την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τα παιδιά μου, τη Φενέρμπαχτσε. Έκλαιγα ως το πρωί... » ενώ συνέχισε:

«Η ασθένεια αυτή δεν είναι σαν τις άλλες. Κανείς δεν μπορεί να σε πλησιάσει και το να μη μπορείς να δεις τους δικούς σου σε αυτή την κατάσταση είναι χειρότερο και από θάνατο. Δεν μπορείς να μην είσαι τρομοκρατημένος. Οι γιατροί μου ήταν σαν αστροναύτες, φορούσαν ακόμη και τέσσερα γάντια. Έμπαιναν μόνο για να μου δώσουν φαγητό και φάρμακα. Ευτυχώς τότε άρχισαν να έρχονται μηνύματα, από τον πρόεδρο Αλί Κοτς, τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τους παίκτες...» ήταν τα λόγια του Τσενκ Ρεντά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ