20 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ρεκόρ, ρεκόρ και ρεκόρ για τον Λίνο

Στο γήπεδο στο οποίο στο ματς των “16” της σεζόν 2016-17 σημείωσε την κορυφαία επίδοση της καριέρας του με 14 ριμπάουντ, ο Λίνος Χρυσικόπουλος έκανε το… παιχνίδι της ζωής του, σημειώνοντας τρία ακόμη ατομικά ρεκόρ.

 


*Οι 24 πόντοι του -με αυτούς ξεπέρασε τους 300 με τον ΠΑΟΚ στην Ευρώπη- αποτελούν ρεκόρ καριέρας αφού το προηγούμενο ήταν οι 21 που είχε στο περσινό, εντός έδρας παιχνίδι Πρωταθλήματος απέναντι στον Πανιώνιο.

 


Στην Ευρώπη, η κορυφαία μέχρι χθες επίδοση του ήταν οι 19 πόντοι που είχε στο φετινό, εντός έδρας παιχνίδι με τη Βόννη.

 


*Ρεκόρ καριέρας βέβαια και τα έξι εύστοχα τρίποντα αφού πριν το ματς στην Τενερίφη, η κορυφαία επίδοση του διεθνή φόργουορντ ήταν τα 4/4 που είχε στο ματς με τον Πανιώνιο του περσινού Πρωταθλήματος στην Πυλαία.

 


Στην Ευρώπη έφτασε μέχρι τα τρία εύστοχα τρίποντα στο περσινό, εντός έδρας ματς με τη Νεπτούνας στο οποίο είχε 3/5.

 


*Τα κατορθώματα του και στις δύο πλευρές του παρκέ, τον οδήγησαν στους 25 βαθμούς στην αξιολόγηση έχοντας πέντε περισσότερους από το παιχνίδι με τη Βόννη. Η προηγούμενη καλύτερη ευρωπαϊκή επίδοση του ήταν οι 22 βαθμοί που είχε στο προπέρσινο, εντός έδρας ματς με τη Βέντσπιλς.

 


Αυτή η επίδοση δεν είναι και η κορυφαία συνολικά στην καριέρα του, αφού είχε 30 βαθμούς στο εντός έδρας παιχνίδι Πρωταθλήματος του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Πατρών της σεζόν 2016-17.

 


Οι 25 βαθμοί του Χρυσικόπουλου στο σύστημα αξιολόγησης πάντως, είναι η κορυφαία φετινή επίδοση του ΠΑΟΚ στο BCL αφού ο Γιάννης Αθηναίου είχε 23 στο ματς της Τσεχίας με την Οπάβα.

 


Photo Credits: BCL



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ