24.4 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Ρεκόρ περιόδου ο Μιλουτίνοφ και 1.100+ κόκκινες ασίστ ο Σπανούλης

Όπως στον 1ο τελικό έτσι και στον 3ο ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είχε καθοριστική συμβολή στη νίκη του Ολυμπιακού. Ο Σέρβος με τους 14 πόντους του έφτασε σε ρεκόρ περιόδου αφού είχε από 12 σε τρία προηγούμενα ματς συμπεριλαμβανομένου του 1ου της σειράς αυτής. Έφτασε δε, έναν πόντο μακριά από το ρεκόρ καριέρας του στην Basket League. Είχε 15 στο εντός έδρας παιχνίδι με τα Τρίκαλα της περσινής σεζόν.

 

Με αυτούς τους 14 πόντους ο Μιλουτίνοφ έφτασε τους 300 με τον Ολυμπιακό στην Basket League. Είναι ο 44ος ξένος στην ιστορία των ερυθρόλευκων που φτάνει σε αυτό το επίτευγμα.

 

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου πάτησε για 100ή φορά στα παρκέ της κατηγορίας, επίτευγμα για το οποίο σας προϊδέασε από το πρωί η basketa.gr. Ο διεθνής φόργουορντ έγινε ο 23ος παίκτης στην ιστορία του Ολυμπιακού στην Basket League που συμπληρώνει 100 ματς Πρωταθλήματος και «έπιασε» στην 22η θέση της σχετικής λίστας τον Χρήστο Χαρίση.

 

Ο Βασίλης Σπανούλης μοιράζοντας επτά ασίστ, ξεπέρασε τις 1.100 με τον Ολυμπιακό στο Πρωτάθλημα. Είναι άλλωστε και ο πρώτος πασέρ στην ιστορία του.

 

Ο 7ος παίκτης στην ιστορία του Ολυμπιακού στα αμυντικά ριμπάουντ έγινε ο Κώστας Παπανικολάου. Με τα έξι που είχε στον αποψινό τελικό, έφτασε τα 467 και προσπέρασε τον Γιώργο Σιγάλα (463). Η 6η θέση όμως είναι μακριά αφού εκεί βρίσκεται ο συνεπίθετος του Δημήτρης με 555.

 

Παράλληλα ο «Παπ» έγινε ο 8ος παίκτης στην ιστορία του Ολυμπιακού που ξεπέρασε τα 600 ριμπάουντ Πρωταθλήματος με τη φανέλα του ενώ με τη μία τάπα που έκανε, «έπιασε» τον Κάιλ Χάινς στις 61 και στην 8η θέση της σχετικής λίστας των ερυθρόλευκων.

 

Με τα δύο αμυντικά ριμπάουντ του ο Ντομινίκ Ουότερς έφτασε τα 100 στην κατηγορία στην οποία αγωνίζεται για 3η συνεχόμενη σεζόν.

 

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ