21.6 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ρεκόρ ο Ρόουζ, νίκη οι Τίμπεργουλφς (vids)

Ο Ντέρικ Ρόουζ ήταν ασταμάτητος απέναντι στους Γιούτα Τζαζ και κάνοντας ρεκόρ καριέρας με 50π. οδήγησε τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς στη νίκη με 128-125 στο «Target Center».

Τις τέσσερις νίκες σε οκτώ αγώνες τους φέτος στο ΝΒΑ έφθασαν οι «λύκοι», με τον 30χρονο γκαρντ να τελειώνει με 50π., έξι ασίστ, τέσσερα ριμπάουντ, δύο κλεψίματα, ένα κόψιμο, αλλά και έξι λάθη, σε 40.51’. Άλλους 28π. με δεκαέξι ριμπάουντ είχε ο Καρλ-Άντονι Τάουνς και 19π. με 8/17 σουτ εντός παιδιάς ο Άντριου Ουίγκινς.

https://www.youtube.com/watch?v=xqt7wlJsUvU

«Σημαίνει τα πάντα για εμένα αυτό που έγινε. Έβαλα τον κ...λο μου κάτω και δούλεψα. Θέλω να ευχαριστήσω τον οργανισμό και τους φιλάθλους. Κάνω τα πάντα για να κερδίζουμε. Κάνω το παιχνίδι μου. Οι συμπαίκτες μου μού είπαν να κάνω το παιχνίδι μου κι αυτό έκανα. Θέλω να βοηθήσω τους νεότερους, να δώσω το παράδειγμα ως βετεράνος. Ποτέ δεν έχω μιλήσει τόσο πολύ κατά τη διάρκεια ενός αγώνα στους συμπαίκτες μου όσο στο σημερινό ματς», ανέφερε μεταξύ άλλων, φανερά συγκινημένος, με τους φιλάθλους να τον αποθεώνουν.

https://www.youtube.com/watch?v=KtOD04f7Rfs

Ο Ντόνοβαν Μίτσελ με 26π. αλλά με μέτρια ποσοστά ευστοχίας, ο «διπλός» με 22π. και δεκατρία ριμπάουντ Ρούντι Γκομπέρ και ο Τζο Κράουντερ με 18π. ξεχώρισαν από τους «μορμόνους», οι οποίοι έμειναν στο 4-3. Δεν έπαιξε ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ.

https://www.youtube.com/watch?v=F7jLP2GNKNk

https://www.youtube.com/watch?v=pKkEF9U2KrA



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ