20.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Ρεκόρ καριέρας για Ρούμπιο και Σατοράνσκι (vids)

Το «AT&T Center» άλωσαν οι Γιούτα Τζαζ, 120-111 τους Σαν Αντόνιο Σπερς, με το Ρίκι Ρούμπιο να κάνει ρεκόρ καριέρας στο ΝΒΑ με 34π.

Ο Ισπανός γκαρντ είχε ακόμα εννέα ασίστ και τρία ριμπάουντ, με το Ρόις Ο’ Νιλ να συνεισφέρει 18π. που επίσης αποτελούν την πιο παραγωγική επίδοση στην καριέρα του, πέντε ριμπάουντ, ισάριθμες ασίστ και τρία κλεψίματα και το Ρούντι Γκομπέρ να κάνει double double με 11π. και 10 ριμπάουντ. Δεν αγωνίστηκε ο Ντόνοβαν Μίτσελ εξαιτίας ίωσης, όπως και ο Τζο Τζόνσον που αποφασίστηκε να ξεκουραστεί. Αυτή ήταν η πέμπτη διαδοχική νίκη των «μορμόνων». «Στράφι» πήγαν οι 31π. του Λα Μάρκους Όλντριτζ, για τα «σπιρούνια».

Ρεκόρ καριέρας έκανε και ο Τόμας Σατοράνσκι στο «Amway Center», στη νίκη των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς με 115-98 επί των Ορλάντο Μάτζικ, «σταματώντας» στους 19π. Άλλους 20π. με πέντε ασίστ, τέσσερα ριμπάουντ κι ένα κλέψιμο είχε ο Ότο Πόρτερ Τζ., 18π. ο Μπράντεϊ Μπιλ, μαζί με οκτώ ριμπάουντ, ισάριθμες ασίστ, δύο κλεψίματα και ένα κόψιμο, και 10π. με 11 ριμπάουντ ο Μάρτσιν Γκορτάτ για την τέταρτη διαδοχική επικράτησή τους. Ο Μάριο Χεζόνια και ο Τζόναθον Σίμονς, από 15π. έκαστος, αναδείχθηκαν πρώτοι σκόρερ των γηπεδούχων.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ