21.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ρεάλ Μαδρίτης: “Τέλος εποχής για τον Φελίπε Ρέγιες”

Η ώρα να μπει τέλος στην πορεία ενός μεγάλου του ισπανικού μπάσκετ, μάλλον έφτασε. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Ισπανία, ο Φελίπε Ρέγες είναι έτοιμος να ανακοινώσει το τέλος μίας μεγάλης καριέρας.

Ο 41χρονος Ρέγιες, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας "ΑS", έπαιξε ελάχιστα τη φετινή σεζόν, με τον ρόλο του να βρίσκεται κατά βάση εκτός των παρκέ, καθώς πήρε τον ρόλο μέντορα αλλά και "βοηθού" του Πάμπλο Λάσο. Εντός των παρκέ, η παρουσία του ήταν ασθενική, ενώ το τέλος της σεζόν ήρθε απότομα, καθώς τόσο αυτός όσο και ο Αλμπάλδε, νόησησαν από κορονοϊό και τέθηκαν εκτός δράσης εν μέσω των ισπανικών πλέιοφς.

Ο αρχηγός των Μαδριλένων αγωνίστηκε σε δύο ομάδες καθ'όλη τη διάρκεια της καριέρας του, ξεκινώντας με την συμπολίτισσα Εστουδιάντες, πριν πάρει το 2004 τη μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης, στην οποία "ρίζωσε" για 17 ολόκληρα χρόνια, κερδίζοντας τίτλους σε ACB και Ευρωλίγκα, το βραβείο του MVP στην ACB το 2009 και το 2015, ενώ με την Εθνική Ισπανίας πρόσθεσε τρία χρυσά μετάλλια σε Ευρωμπάσκετ, δύο ασημένια και ένα χάλκινο, τρία μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες, και φυσικά το Χρυσό στο Μουντομπάσκετ του 2006.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ