19.1 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Ρεάλ Μαδρίτης – Μονακό 94-86: Η «Βασίλισσα» γλίτωσε ιστορικό κάζο (vids)

Η Ρεάλ Μαδρίτης κινδύνευσε με μία απίστευτη ήττα από τη Μονακό, όμως τελικά νίκησε 94-86 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Αυτή η νίκη «ανέβασε» τη «Βασίλισσα» στο 2-1 μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και την Παρασκευή (15/10) θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στο ίδιο γήπεδο. Στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι υπέστησαν την πρώτη τους ήττα, ωστόσο απέδειξαν για ακόμα μία φορά ότι δεν αστειεύονται.

Οι γηπεδούχοι ήταν εντυπωσιακοί στο ξεκίνημα του αγώνα και προηγήθηκαν 44-19 στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου. Όλα φάνηκαν να έχουν κριθεί αλλά οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και φλέρταραν με μία επική ανατροπή.

«Ροκάνισαν» σιγά-σιγά τη διαφορά και στο 38' προηγήθηκαν 83-81. Στο φινάλε όμως δεν άντεξε και υπέκυψαν στην ανωτερότητα των παικτών του Πάμπλο Λάσο με 94-86.

Ο «ΤΙΜΩΡΟΣ» ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ: Ο Ζερσόν Γιαμπουσέλ ήταν ο κορυφαίος για τους νικητές, με τον Γάλλο φόργουορντ να τιμωρεί τους συμπατριώτες του σκοράροντας 18 πόντους. Για τους ηττημένους ο Μάικ Τζέιμς έμοιαζε να παλεύει μόνος του με 24 πόντους και 6/10 τρίποντα.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Σχεδόν ισορροπημένα τα στατιστικά σε όλες τις κατηγορίες, με τις δύο αντιπάλους να έχουν καλά ποσοστά στα τρίποντα και τα δίποντα, ισορροπία στα ριμπάουντ και στην αναλογία ασίστ/λαθών. Στο φινάλε οι οκτώ περισσότερες εύστοχες βολές έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη νίκη της Ρεάλ.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ