16.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ρεάλ Μαδρίτης: “Μιλάει για ανανέωση με Κάρολ” (vid)

Σκοπό να δέσει για άλλη μια σεζόν τον Τζέι Σι Κάρολ έχει η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με Ισπανικά μέσα, όντας διατεθιμένη να του προσφέρει ακόμα και... έξτρα μήνες ξεκούρασης.

Όπως αναφέρει το περιοδικό Encestando, οι Μαδριλένοι επιθυμούν να κρατήσουν τον 38χρονο Αμερικανό και την επόμενη σεζόν στο δυναμικό τους. Με τον ίδιο τον Κάρολ, του οποίου το συμβόλαιο έληξε τον περασμένο Ιούνιο, να είναι εν μέσω σκέψεων σχετικά με το μέλλον της καριέρας του, σκέψεις που ίσως να περιλαμβάνουν και την απόσυρση, η ομάδα του Πάμπλο Λάσο, θα προσπαθήσει να του δώσει ένα κίνητρο παραμονής στο παιχνίδι και τη Μαδρίτη για ακόμα ένα χρόνο.

Η πρόταση των Μαδριλένων θα του δίνει το δικαίωμα να αγωνιστεί στην ομάδα μόνο στο δεύτερο μισό της σεζόν, αν θεωρεί πως αυτό χρειάζεται για να τον πείσουν να παραμείνει. Δηλαδή, ο Κάρολ θα μπορέσει να παραμείνει στις ΗΠΑ και την οικογένειά του να ξεκουραστεί και να περάσει χρόνο μαζί τους, καθώς τελείωσε μία εξαντλητική σεζόν, και έτσι, να ξεκινήσει τη 11η σεζόν του στη Μαδρίτη στα τέλη του 2021, με στόχο να αγωνιστεί από το νέο έτος και μέχρι το τέλος της σεζόν! Ο Κάρολ βρίσκεται στη Ρεάλ από το 2011, όταν και πήρε μεταγραφή από την Γκραν Κανάρια, και έχει εξελιχθεί στον ξένο παίκτη με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία των Μαδριλένων, με 709.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ