23.4 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ρεάλ Μαδρίτης: Κρούει τον κώδωνα της επιστροφής για Πουαριέ

Η Ρεάλ Μαδρίτης περνά μια δύσκολη, για τα δεδομένα της, σεζόν. Η "βασίλισσα" μπορεί να είναι πρώτη στο ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά βρίσκεται ακριβώς στη γραμμή που δίνει το εισιτήριο για τα play offs και παίζει τα πάντα απέναντι στη Φενέρμπαχτσε. Για να αποφύγει ανάλογες καταστάσεις την επόμενη χρονιά έχει αρχίσει ήδη να κινείται για το αύριο. Ο Βενσάν Πουαριέ είναι ένας από τους στόχους της.

Ο Ισπανός δημοσιογράφος Chema de Lucas, ο οποίος αποδεικνύεται ιδιαίτερα αξιόπιστος σε ανάλογες αποκαλύψεις, είναι αυτός που "τιτίβισε" το θέμα.

Το όνομα του Γάλλου σέντερ είχε ήδη αρχίσει να ακούγεται το τελευταίο διάστημα έτσι κι αλλιώς στην Ευρώπη, καθώς στο ΝΒΑ δεν παίρνει το χρόνο που θα ήθελε. Ο Πουαριέ άφησε την Μπασκόνια μετά από μια διετία για να δοκιμάσει την τύχη του στην άλλη όχθη του Ατλαντικού το 2019.

Τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά. Έχει αγωνιστεί σε μόλις 32 αγώνες με τη φανέλα των Σέλτικς και των Σίξερς. Και είχε και την προσωπική του εμπειρία αυτό που λένε "το ΝΒΑ είναι business": Στις 15 Ιουλίου 2019 υπέγραψε στους Σέλτικς. Στις 19 Νοεμβρίου έγινε ανταλλαγή στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Στις 8 Δεκεμβρίου ήταν μέρος νέας ανταλλαγής και πέρασε στους Σίξερς και στις 25 Μαρτίου μπήκε σε ένα νέο "πακέτο" μέρος τριπλής ανταλλαγή καταλήγοντας στους Νικς. Από τους οποίους έμεινε ελεύθερος τέσσερις μέρες αργότερα.

Οι συνθήκες μοιάζουν ιδανικές πλέον για τον Πουαριέ να επιστρέψει στην Ευρώπη και στην Ευρωλίγκα όπου είχε καταφέρει να βρεθεί σε πρώτο πλάνο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ