24.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ρεάλ Μαδρίτης: Κοντά στην επιστροφή Τόμπκινς και Ράντολφ

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης της Ευρωλίγκας με ρεκόρ 10-2 και συγκάτοικο την Μπαρτσελόνα. Αυτό το έχει καταφέρει χωρίς να έχει δύο παίκτες που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στους τίτλους των τελευταίων ετών: Τον Άντονι Ράντολφ και τον Τρέι Τόμπκινς. Οι δυο τους όμως βρίσκονται κοντά στην επιστροφή.
Ο Πάμπλο Λάσο ήταν αυτός που έδωσε την... είδηση. Μιλώντας για την αυριανή (2/12) αναμέτρηση με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο προπονητής της "βασίλισσας" δεν απέκλεισε την επιστροφή των δύο αθλητών, που επιστρέφουν μετά σοβαρούς τραυματισμούς πους τους κράτησαν εκτός δράσης για αρκετούς μήνες. Ο Ράντολφ είχε ρήξη αχιλλείου και είναι εκτός για περίπου ένα χρόνο και ο Τόμπκινς είχε τραυματιστεί στο γόνατο και είναι εκτός επτά μήνες.

"Στις προπονήσεις δείχνουν έτοιμοι να επιστρέφουν", τόνισε ο Λάσο, ο οποίος φρόντισε στη συνέχεια να...πονοκεφαλιάσει τον Γιάννη Σφαιρόπουλο: "Δεν αποκλείεται να τους δείτε και αύριο, απέναντι στην Μακάμπι. Αν και όπως είναι φυσικό, δεν είναι έτοιμοι να μπουν να παίξουν για τριάντα λεπτά! Θα βρούμε την κατάλληλη στιγμή να επιστρέψουν στη δράση και στο rotation".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ