23.7 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Ρεάλ Μαδρίτης: “Θέλουμε να γίνουμε πρωταθλητές”!

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται μόλις μία νίκη μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ACB. H "ανυπομονησία" των πρωταγωνιστών της "βασίλισσας" είναι μεγάλη και αυτό φαίνεται μέσα από τις δηλώσεις που έκαναν τόσο ο Σέρχιο Γιούλ όσο και ο Tζέφρι Τέιλορ λίγο πριν τον τέταρτο τελικό με τη Μπασκόνια.

Συγκεκριμένα τα όσα δήλωσαν: "Προσπαθώ κάθε φορά να παίζω στο 100%, να βοηθώ την ομάδα όσο μπορώ όσο βρίσκομαι μέσα στο γήπεδο και εδώ το σημαντικό δεν είναι ποιος θα παίξει καλά, αλλά το να κερδίσει η ομάδα. Έχουμε καταφέρει το 2-1 και έχουμε ξανά το πλεονέκτημα έδρα. Η ομάδα έχει όρεξη και μεγάλη επιθυμία να κάνει ένα καλό παιχνίδι και να προσπαθήσει να κερδίσει το πρωτάθλημα" δήλωσε ο Σέρχιο Γιούλ σχετικά με το επερχόμενο παιχνίδι στη Βιτόρια (Τρίτη 19/06, 22.00).

Από την άλλη ο Τζέφρι Τέιλορ ήταν αρκετά αισιόδοξος μετά τη νίκη στο τρίτο παιχνίδι της σειράς: "Αισθανόμαστε πολύ καλά. Το τρίτο παιχνίδι, σε μία σειρά με 5, είναι πολύ σημαντικό. Για εμάς ήταν το κλειδί για να κερδίσουμε το πλεονέκτημα έδρας αφού το είχαμε χάσει στο πρώτο παιχνίδι και είμαστε ικανοποιημένοι που το καταφέραμε χτες. Τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για αύριο. Θέλουμε να κερδίσουμε αύριο. Θα προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τη σκέψη ότι μπορούμε να γίνουμε πρωταθλητές"!

Η συνέχεια, αύριο στις 22.00!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ