21 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ρεάλ Μαδρίτης: Εξετάζει τον Κάλινιτς ως αντί Ντεκ! (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι αποφασισμένη να κάνει την αντεπίθεσή της την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο και μετά την απόκτηση του Βενσάν Πουαριέ φαίνεται πως έχει εστιάσει στην απόκτηση του Νίκολα Κάλινιτς από την Βαλένθια.

Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο δέχθηκε πολλά... χτυπήματα την φετινή σεζόν τόσο από τραυματισμούς όσο και από αιφνιδιαστικές αποχωρήσεις μεσούσης των αγωνιστικών υποχρεώσεων του συλλόγου, όπως του Φακούντο Καμπάτσο και του Γκάμπριελ Ντεκ για το ΝΒΑ.

Δεν φαίνεται όμως η "Βασίλισσα" να χάνει χρόνο και λίγα 24ωρα μετά την μεταγραφή του Γκάμπριελ Ντεκ στους Θάντερ έχουν βγει στην αγορά για τον αντικαταστάτη του και ο Νίκολα Κάλινιτς σύμφωνα με δημοσίευμα της "AS" είναι ο πρώτος στόχος για το καλοκαίρι.

Ο Σέρβος παίκτης, ο οποίος αποκτήθηκε από την Βαλένθια το περασμένο καλοκαίρι από την Φενέρ, είναι πολύ πιθανόν να αποτελέσει παρελθόν σύντομα από τις "νυχτερίδες". Ο λόγος είναι στο ότι η παρουσία της Βαλένθια στη Εuroleague για την επόμενη σεζόν βρίσκεται στον... αέρα μετά τον αποκλεισμό της από τα πλέι οφ.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα υπάρχει συγκεκριμένος όρος στο συμβόλαιο του Κάλινιτς, ότι εφόσον δεν εξασφαλίσουν μία θέση για την Εuroleague οι "πορτοκαλί" τότε είναι ελεύθερος να αναζητήσει την επόμενη ομάδα του. Όμως λόγω της καλής αγωνιστικής εικόνας η Βαλένθια έχει πιθανότητες να κερδίσει μία wild card από την διοργανώτρια αρχή.

Την φετινή σεζόν ο Κάλινιτς έχει σημειώσει 10.4 πόντους, 3.4 ριμπάουντ και 3.2 ασίστ κατά μέσο όρο σε 32 αγώνες στη Εuroleague.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ