24.4 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Ρεάλ Μαδρίτης: Αντιμέτωπη με τον αποκλεισμό λόγω COVID19

Η πορεία της Ρεάλ Μαδρίτης κινδυνεύει να έχει άδοξο τέλος στο πρωτάθλημα Ισπανίας. Σε τεστ που έγιναν στην ομάδα ενόψει της σειράς των αγώνων με την Γκραν Κανάρια για τα play offs της Liga Endesa, δύο τεστ επέστρεψαν θετικά. Αν βρεθεί και τρίτο τότε η νίκη θα πάει στην Γκραν Κανάρια στο πρώτο αποψινό παιχνίδι. Αν τα θετικά παραμείνουν στα δύο, ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά, όπως έγινε γνωστό από το @Movistarbasket.
Οι παίκτες που βρέθηκαν θετικοί είναι Ρέγες και Αμπάλδε. Όλη η ομάδα υποβάλλεται σε νέα τεστ και ήδη έχει αρχίσει να γίνεται λόγο για τουλάχιστον τρεις ακόμη παίκτες που έχουν βγει θετικοί.  Βάσει του πρωτοκόλλου της Liga Endesa, ομάδα που έχει τρία θετικά κρούσματα δεν επιτρέπεται να αγωνιστεί! Το δεύτερο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 2 Ιουνίου, κάτι που σημαίνει πως οι εν λόγω παίκτες δεν θα έχουν προλάβει να αναρρώσουν! Κι όλα αυτά με τη σειρά των προημιτελικών να κρίνεται στις δύο νίκες!
Ο πρώτος αγώνας ήταν προγραμματισμένος για απόψε (31/5, 23.00) στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία τερμάτισε πρώτη στην κανονική περίοδο με μόλις δύο ήττες σε 36 αγώνες.
 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ