14.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ρεάλ Μαδρίτης: Αντεπίθεση και… Εl Clasico (pics, vids)

H Τενερίφη έβαλε δύσκολα στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά η "βασίλισσα" επέστρεψε στην τέταρτη περίοδο, έκανε την αντεπίθεσή της και έφτασε στη νίκη με 72-70 στον δεύτερο ημιτελικό του SuperCopa. Έτσι, το πρώτο El Clasico της χρονιάς θα γίνει αύριο (13/9, 19.30), στην Τενερίφη, όπου η Ρεάλ και Μπαρτσελόνα θα αναμετρηθούν για τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Η οικοδέσποινα του τουρνουά ξεκίνησε πολύ καλά και συνέχισε στον ίδιο δρόμο. Κράτησε σταθερά το προβάδισμα, αν και με μικρή διαφορά από την αρχή του αγώνα ως και την τέταρτη περίοδο. Εκεί όπου η ομάδα του Πάμπλο Λάσο, με αρκετά νέα πρόσωπα στο ρόστερ της έκανε το βήμα μπροστά που αναζητούσε, προσπέρασε και τελικά πήρε και το θετικό αποτέλεσμα που ήθελε.

 

Ο Γιαμπουσέλε με 15 πόντους και οχτώ ριμπάουντ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη νίκη της Ρεάλ. Τον ακολούθησαν στους σκόρερ οι Κοσέρ (13) και Γκος Ουίλιαμς (12). Ο Γκιόργκι Σερμαντίνι είχε 21 πόντους και τρία ριμπάουντ για την Τενερίφη, ο Μαρσελίνιο Χουέρτας είχε 13 πόντους, πέντε ριμπάουντ και έξι ασίστ, αλλά και επτά λάθη και ο Εμίρ Σουλεϊμάνοβιτς 11 πόντους και πέντε ριμπάουντ.

Στη διάρκεια της αναμέτρησης τραυματίστηκε στο πόδι ο Ρούντι Φερνάντεθ και αποχώρησε από το παιχνίδι, ενώ τη δική του... δύσκολη στιγμή είχε ο Σουλεϊμάνοβιτς.

(acb Photo / E. Cobos)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ