21.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ρεάλ Μαδρίτης – Άλμπα Βερολίνου 87-64: Άνετη και χωρίς… Λάσο (vids)

Η Ρεάλ Μαδρίτης ξέσπασε στην Άλμπα Βερολίνου για την ήττα της από την Μπαρτσελόνα κι έκαμψε εύκολα την αντίστασή της με 87-64.

Το σύνολο του Πάμπλο Λάσο -ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και δεν βρισκόταν στον πάγκο, με τον Τσους Ματέο να τον αντικαθιστά- δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους του μετά την πρώτη περίοδο και οι Ίβηρες έχουν πλέον ρεκόρ 12-3 και παραμένουν στη δεύτερη θέση πίσω από τους «μπλαουγκράνα». Στον αντίποδα οι ηττημένοι με 5-10 βρίσκονται μόλις στην 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η αναμέτρηση δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική και η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο αντιπάλων αποτυπώθηκε και στον ηλεκτρονικό πίνακα του Wizink Center ο οποίος έγραψε 87-64, μόλις ακούστηκε η κόρνα της λήξης. Πλέον τόσο η «Βασίλισσα» όσο και οι φιλοξενούμενοι θα στραφούν στις προσεχείς υποχρεώσεις τους για την Ευρωλίγκα.

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: Ο Άντονι Ράντολφ προσπαθεί να βρει το ρυθμό του μετά τον τραυματισμό που τον κράτησε για πολλούς μήνες εκτός δράσης. Πραγματοποίησε καλή εμφάνιση με 13 πόντους σε περισσότερα από 20 λεπτά συμμετοχής, με τον Έντι Ταβάρες να είναι ο κορυφαίος όλων με 17 πόντους. Για τους ηττημένους ο Τίμαν πέτυχε 11.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Όπως είναι λογικό σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες κυριάρχησαν οι γηπεδούχοι και γι' αυτόν το λόγο ήρθε και η επικράτηση με μεγάλη διαφορά. Πιο σημαντική απ' όλα τα νούμερα, η υπεροχή τους στα ριμπάουντ με 37 έναντι μόλις 25 των φιλοξενούμενων.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Δείτε videos:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ