20.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

“Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ μιλούν με Σλούκα”

Παρά το γεγονός ότι ο Κώστας Σλούκας έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο με τη Φενερμπαχτσέ, οι πιθανότητες να παραμείνει εκεί δείχνουν να είναι λίγες για διάφορους λόγους. Και το γεγονός ότι το όνομά του κυκλοφορεί πλέον ευρέως στην αγορά αποτελεί μία ακόμα απόδειξη επ' αυτού.

Πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας μαζί του και προσπαθεί να τον πείσει να φορέσει ξανά τη φανέλα του. Υπάρχει μάλιστα η αίσθηση στη χώρα μας ότι οι πιθανότητες να τα καταφέρουν είναι πολλές.

Παρ' όλα αυτά, ένα δημοσίευμα της ιστοσελίδας encestando.es θέτει νέα δεδομένα στη υπόθεση και αν έχει βάση, δυσκολεύει τα πράγματα για τον Ολυμπιακό. Το ισπανικό σάιτ υποστηρίζει ότι τόσο η Ρεάλ όσο και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κινούνται δραστήρια για την απόκτηση του Σλούκα, με τον οποίον βρίσκονται ήδη σε επαφές.

Η Ρεάλ χρειάζεται οπωσδήποτε μια καλή μεταγραφή στη θέση του πόιντ γκαρντ, γιατί πιθανόν θα αποχωρήσουν τόσο ο Φακούντο Καμπάτσο για το ΝΒΑ, όσο και ο Νίκολα Λαπροβίτολα, που θέλει να παίζει περισσότερο και να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Ενίσχυση στην περιφέρεια θέλει και η ΤΣΣΚΑ, που αποδέσμευσε τον Ρον Μπέικερ.

Σύμφωνα με το encestando.es, η αποχώρηση του Σλούκα από την Φενερμπαχτσέ πρέπει να θεωρείται δεδομένη, ενώ οι προπονητές της Ρεάλ, Πάμπλο Λάσο, και της ΤΣΣΚΑ, Δημήτρης Ιτούδης, έχουν ήδη μιλήσει μαζί του κι έχουν προσπαθήσει να τον πείσουν να συνεργαστεί μαζί τους.

Από τη δική τους πλευρά και οι διοικήσεις των ομάδων κάνουν ό,τι μπορούν για να δελεάσουν τον διεθνή μας γκαρντ. Όπως αναφέρει το ισπανικό δημοσίευμα, τόσο η Ρεάλ όσο και η ΤΣΣΚΑ προσφέρουν στον παίκτη διετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 2 εκατομμύρια Ευρώ καθαρά (4 εκατομμύρια συνολικά στη διετία). Χρήματα που είναι περισσότερα από αυτά που πρόκειται να λάβει ο Σλούκας την επόμενη σεζόν από τη Φενερμπαχτσέ, εφόσον τηρήσει το συμβόλαιό του (1,6 εκ. Ευρώ).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ