19 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ραϊσεβιτς αντί Αλεξανδρίδη στον Ζέφυρο 02

Τα ηνία του Ζέφυρου 02 ανέλαβε ο Μίρο Ραϊσεβιτς. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αποφάσισε να αλλάξει κεφάλαιο στο αντρικό τμήμα του συλλόγου με αποτέλεσμα να λύσει τη συνεργασία του με τον Θοδωρή Αλεξανδρίδη και να προάγει το έργο του Ραϊσεβιτς.

Έτσι ο coach Ραϊσεβιτς από τις ακαδημίες θα βρεθεί στον πάγκο της αντρικής ομάδας, με στόχο την παραμονή στις Εθνικές κατηγορίες. Αξίζει να αναφερθεί ότι την περσινή σεζόν ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής αντικατέστησε τον Γιώργο Καραμουσαλίδη στον Απόλλωνα Καλαμαριάς λίγο πριν από την ολοκλήρωση της σεζόν.

Αναλυτικά: 

«Μετά από μια πετυχημένη συνεργασία με τον κοουτς ΜΙΡΟ ΡΑΪΣΕΒΙΤΣ στις ακαδημίες μπάσκετ του συλλόγου μας, έχουμε τη χαρά και την τιμή να ανακοινώσουμε την ανανέωση αυτής της συνεργασίας για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021, καθώς και την ανάληψη καθηκόντων προπονητή στην ανδρική ομάδα στην Γ Εθνική κατηγορία, με άμεσο συνεργάτη τον πολύπειρο ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ.Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία, σε μια δύσκολη περίοδο για όλο τον αθλητισμό. ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Σ.ΑΝ.Α. ΖΕΦΥΡΟΣ ‘02».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ