15.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ρατσιστικό παραλήρημα από Λιθουανό ιδιοκτήτη!

Η βλακεία, ως γνωστόν, είναι ανίκητη και το χειρότερο είναι ότι δεν κάνει διακρίσεις. Προσβάλλει τους πάντες. Ακόμα κι αν αυτοί είναι ιδιοκτήτες ομάδων μπάσκετ, που δίνουν δουλειά σε ένα σωρό ανθρώπους, μεταξύ αυτών και τους παίκτες φυσικά. 

Σαν τον Γκεντβίντας Βαϊνάουσκας της Λιέτουβος Ρίτας, που έδωσε μια πραγματικά απίστευτη εξήγηση στα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετώπισε φέτος η ομάδα του. "Κάθε ομάδα πρέπει να έχει το πολύ μέχρι δύο μαύρους παίκτες. Εμείς είχαμε τέσσερις φέτος και γίναμε συμμορία! Είναι πολύ κακό αυτό", είπε ο τύπος! Και κυκλοφορεί ασύλληπτος... Ντροπή.

Το παραλήρημά του, φυσικά, δεν θα μπορούσε να περάσει ασχολίαστο. Και ο πρώτος που αντέδρασε ήταν ο Ντέιβιντ Λόγκαν. Ο γνωστός από το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκός, μαύρος αυτός, έπαιζε μέχρι τον χειμώνα στη Λιέτουβος Ρίτας και δεν πίστευε στα αυτιά του με αυτό που άκουσε. Αντέδρασε λοιπόν γράφοντας στο twitter:

"Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτός ο σκ...οκέφαλος από τη Ρίτας είπε αυτό το πράγμα. Είμαι τόσο χαρούμενος που έφυγα όταν μπόρεσα από εκεί"!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ