19.8 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Ραντεβού στο ΟΑΚΑ! (pic)

Ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενο και έγινε πράξη, με το Final Four του Basketball Champions League να διεξάγεται στην Αθήνα, με το ΟΑΚΑ να είναι έτοιμο να αναλάβει τη μεγάλη γιορτή το τριήμερο 4-6 Μαΐου.

Η πρόκριση της ΑΕΚ στο Στρασβούργο προμήνυε, εν πολλοίς, τη διοργάνωση του Final Four του Champions League στην Αθήνα, με τη διοίκηση της Ένωσης να έχει εκφράσει προ πολλού αυτήν της την επιθυμία και την προοπτική αυτή να φαίνεται θετική στα μάτια των ανθρώπων της διοργάνωσης. Κάπως έτσι, λοιπόν, φαινόταν από χθες (4/4) πως η μεγάλη γιορτή του μπάσκετ θα ερχόταν στην ελληνική πρωτεύουσα, κάτι που έγινε πραγματικότητα.

Το Basketball Champions League ανακοίνωσε πριν από λίγο επίσημα τη διεξαγωγή του Final Four στην χώρα μας, με το ΟΑΚΑ να ετοιμάζεται σιγά-σιγά να διοργανώσει αυτό το σημαντικό γεγονός. Κάπως έτσι, λοιπόν, μιας και αναφερόμαστε στα ελληνικά «χρώματα», πρόκειται για ακόμη μία «ώθηση» της ΑΕΚ προς το... πεπρωμένο της, έχοντας την ευκαιρία μέσα στο σπίτι της να σηκώσει την κούπα, 50 χρόνια ύστερα από το θρίαμβο του Παναθηναϊκού Σταδίου με την Σλάβια Πράγας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ