23.2 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Ραντεβού… στη Γαλικία (pics)

Πριν καν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα στην Ισπανία, οι ομάδες που θα παίξουν στο Σούπερ Καπ έγιναν ήδη γνωστές, με τη Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα να φιλοξενεί τη διοργάνωση.

Ραντεβού... στη Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα αναμένεται να δώσουν σε μερικούς μήνες η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα, η Μπασκόνια και η Ομπραντόιρο για το Σούπερ Καπ Ισπανίας. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Γαλικίας και την έδρα της Ομπραντόιρο, με το Δήμο να έχει ήδη συμφωνήσει με την ACB και τις υπογραφές να λαμβάνουν τόπο την προσεχή Πέμπτη, 14 Ιουνίου.

Το «καρέ» των ομάδων, που θα διεκδικήσουν την πρώτη κούπα της επόμενης χρονιάς στην χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου, «κλείδωσε» από τη στιγμή που η Ρεάλ πέρασε στους τελικούς της Liga Endesa, αποκλείοντας την Γκραν Κανάρια. Η «Βασίλισσα», όμως, θα συμμετάσχει ήδη ως νικήτρια της Ευρωλίγκας, όπως και η Μπαρτσελόνα ως νικήτρια του Copa Del Rey. Κάπως έτσι, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία το ποιος θα είναι ο νικητής της σειράς με την Μπασκόνια, η οποία επίσης θα συμμετάσχει, όπως και η διοργανώτρι Ομπραντόιρο. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ