21.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ραντεβού με Λου οι Λέικερς

Η αναζήτηση προπονητή στους Λέικερς συνεχίζεται και μετά τη συνάντηση που είχε την Τετάρτη με τον βοηθό του Μπρετ Μπράουν στους Σίξερς, Μόντι Ουίλιαμς, ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Ρομπ Πέλινκα, αναμένεται να συναντήσει τις προσεχείς ώρες έναν ακόμα βασικό υποψήφιο. Τον Τάιρον Λου, με τον οποίον έχει κλείσει ραντεβού κάπου στη Νότια Καλιφόρνια. 

Ο Λου είναι ο προπονητής που διαδέχθηκε τον Ντέιβιντ Μπλατ στους Καβαλίερς και μπόρεσε να τα βγάλει πέρα με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, οδηγώντας μαζί του τους Καβς στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτός και μόνο είναι ένας πολύ καλός λόγος για τον Πέλινκα ώστε να θεωρεί τον συγκεκριμένο προπονητή ως βασικό υποψήφιο για την ομάδα.

Άλλωστε και ο τρίτος υποψήφιος συνδέεται με τον ΛεΜπρόν. Ο βοηθός προπονητή των Μαϊάμι Χιτ, Τζουάν Χάουαρντ, υπήρξε συμπαίκτης με τον "Βασιλιά" στους Χιτ, ενώ έπαιξε μαζί και με τον Πέλινκα στο πανεπιστήμιο. 

Με τον Χάουαρντ δεν έχει γίνει ακόμα ραντεβού, ενώ με τον Μόντι Ουίλιαμς θα συναντηθεί και πάλι ο Πέλινκα τις προσεχείς ημέρες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ