14.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ρακόσεβιτς: «Ο Αταμάν με έστειλε για τρέξιμο και με κυνήγησαν σκυλιά»

Ο βετεράνος δεινός σκόρερ της Euroleague, Ιγκόρ Ρακόσεβιτς, μίλησε σε podcast της ELPA (Ένωση Παικτών Euroleague) και αποκάλυψε την πιο περίεργη και αστεία ιστορία. 

Όταν ο αντιπρόεδρος της Σερβικής Ομοσπονδίας μπάσκετ, αγωνιζόταν με τη φανέλα της Αναντολού Εφές (2009-11, τότε Πίλσεν), είχα μια μικρή κόντρα με τον κόουτς Αταμάν, ο οποίος του επέβαλλε να πάει για πρωινό τρέξιμο στο δάσο, σαν καψόνι και κάπως έτσι κατέληξε αντιμέτωπος με περίπου 12 άγρια σκυλιά. 

Αναλυτικά όσα ανέφερε για το περίεργο αυτό περιστατικό: «Όταν έπαιζα στην Εφές, δεν είχα και τις καλύτερες των σχέσεων με τον Εργκίν Αταμάν. Ένα πρωί, με έστειλε να τρέξω στο δάσος στις 7. Το δάσος ήταν περίρου μιά μισή ώρα μακριά από την Κωσταντινούπολη, οπότε έπρεπε να ξυπνήσω από τις 5 μισή. Το οποίο είναι οκει, μπορώ να κάνω προπόνηση εκείνη την ώρα. Έστειλε μαζί μου και έναν προπονητή φυσικής κατάστασης. Αυτός με πήγε εκεί με το αυτοκίνητο. Έβρεχε πάρα πολύ, ήταν απίστευτο. Ο γυμναστής μου είπε να μην τρέξω, ότι ήταν αδύνατο να τρέξω. Υπήρχε λάσπη και δεν έτρεχε κανένας άλλος. Αλλά είναι χαρακτηριστικό κατά βάση των Σέρβων παικτών, οπότε είπα" όχι, δε με νοιάζει, εγώ θα τρέξω". Οπότε ξεκίνησα να τρέχω και ήταν απαίσιο, παντού λάσπες, πολύ κρύο και έβρεχε λες και ήμουν κάτω από το ντουζ. 

Ξαφνικά, είδα 10-12 άγρια σκυλιά μέσα στη διαδρομή. Ήταν όλα μαζί και ακίνητα. Σταμάτησα και δεν ήξερα τι να κάνω. Πρέπει να πάω προς τα πίσω ή να δείξω ότι δε φοβάμαι και να συνεχίσω προς το μέρος τους; Αποφάσισα να πάω προς τα εκεί για να συνεχίσω το τρέξιμό μου. Ένα από αυτά ξεκίνησε να γαβγίζει και μετά άρχισαν όλα μαζί. Άρχισαν να με κυνηγάνε και έπρεπε να σκαρφαλώσω έναν μικρό λόφο. Ήταν πραγματικά επικίνδυνο για τη ζωή μου, οπότε έτρεξα και σκαρφάλωσα τόσο ώστε να μην μπορούν να ανέβουν. Ευτυχώς τα σκυλιά δεν μπορούσαν να ανέβουν όπως εγώ. Ήταν πραγματικά τρομακτικό, αλλά και αστείο παράλληλα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ