23.7 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ραγδαίες οι εξελίξεις στον Απόλλωνα Πατρών

Μόνο θετικά δεν είναι τα μηνύματα για τον Απόλλωνα Πατρών με την παραίτηση του Φίλιππου Καμίση από την προεδρία του ερασιτέχνη να προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Όπως αναφέρει το «pelop.gr» χθες (29/6, Πέμπτη) το βράδυ συνεδρίασαν τα μέλη του ΔΣ με επικεφαλή τον Γιάννη Βερβίτα και αποφάσισαν να προχωρήσουν άπαντες σε παραίτηση. Πλέον, όπως αναφέρει και το ρεπορτάζ ο Απόλλωνας περνάει σε μια από τις χειρότερες στιγμές της ιστορίας του καθώς επίσης αποφάσισαν να παραιτηθούν από το ΔΣ του Απόλλωνα οι Γιάννης Μάκκας, Κώστας Καραπάνος, Ηλίας Γεωργίου, Αγγελος Κάνιστρας, Ευαγγελία Νιάρου, Φώτης Κατσαϊτης, Κώστας Μιχαλόπουλος, Θόδωρος Θανασούλιας, Γιώργος Αντωνόπουλος, Νίκος Καρούμπαλος, Κώστας Τσανταρλιώτης, Κώστας Καράμπαμπας και Γιώργος Κάτσενος.

Ακόμη από το ΔΣ της Απολλωνιάδας παραιτήθηκαν οι Βασίλης Βλασταράς, Δέσποινα Ζέρβα, Γιώργος Μωραϊτης, Νίκος Φουτρής, Γρηγόρης Τσαγκαράκης, Λένα Αλιφραγκή, αλλά και τα αναπληρωματικά μέλη του ΔΣ του Απόλλωνα οι Παναγιώτης Μέγας, Αγγελος Συμεωνίδης και από την Εξελεγκτική Επιτροπή οι Γιάννης Βερβίτας, Δημήτρης Τζένος. Από αναπληρωματικό μέλος του ΔΣ της Απολλωνιάδας παραιτήθηκε ο Γιάννης Κοσμάτος και από την Εξελεγκτική Επιτροπή της Απολλωνιάδας οι Θάνος Κάνιστρας, Γιώργος Νιάρος.

Μετά από όλες αυτές τις εξελίξεις, και όπως αναφέρει στο δικό του ρεπορτάζ το «gnomip.gr» ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στην Πάτρα και παρακολουθεί τις εξελίξεις, είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος και σκέφτεται ακόμα και την παραίτηση. 

Έτσι, οι ώρες που περνάει ο Απόλλωνας είναι δύσκολες, με τον ίδιο να παίζει ακόμα και την ύπαρξη του σε πολλά επίπεδα, με τα δεδομένα να αλλάζουν από ώρα σε ώρα.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ