23.4 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ρίχνει δίχτυα στην παλιά φουρνιά του Ιωνικού ο Διαγόρας, που θέλει και Λιακόπουλο

Έτοιμος να τινάξει την μπάνκα στον αέρα είναι ο Διαγόρας Δρυοπιδέων, ο οποίος έσπευσε να «εκμεταλλευτεί» το γεγονός ότι κυκλοφορούν ελεύθεροι οι τέσσερις παίκτες που άφησε ο Ιωνικός, και να μπει σε διαδικασία να τους κάνει δικούς του.

Συγκεκριμένα, στο Αιγάλεω έχουν ως στόχο, στη δεύτερη τους σεζόν στην Α2, να δημιουργήσουν μια ομάδα που θα μπορέσει να κυνηγήσει την άνοδο, και ο καλύτερος τρόπος όλων είναι να αποκτήσουν παίκτες που έχουν κάνει πολλάκις αυτή τη διαδρομή, και δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Έτσι, και όπως λένε οι πληροφορίες στο κλειστό «Στ.Βενέτης» οδεύουν οι Βαγγέλης ΚαράμπουλαςΣωτήρης ΚατούφαςΧρήστος Πετροδημόπουλος , Γιώργος Κουντουράς, αλλά και ο Νίκος Λιακόπουλος, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από την ομάδα της Νίκαιας, με την οποία συνεργάστηκε την περσινή σεζόν στην Α2.

Αναφορικά με το θέμα του προπονητή, όπως σας είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο μας ρεπορτάζ, προβάδισμα έχει ο Σάββας Συμεωνίδης, αλλά αν δεν προχωρήσει η περίπτωση, στην ομάδα με έδρα την Κύθνο, βλέπουν με πολύ καλό μάτι την περίπτωση του Μάριου Γούναρη, δηλαδή ενός προπονητή που έχει συνεργαστεί με τους παραπάνω παίκτες. Και το συγκεκριμένο θέμα θα κλείσει εντός της εβδομάδας που μας έρχεται.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ