25.4 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ρίμπας: «Η Μπαρτσελόνα δεν είχε καμία ενότητα»

Σαφέστατες αιχμές για τον Γιώργο Μπαρτζώκα άφησε ο Πάου Ρίμπας μιλώντας στην ισπανική "marca".

O 30χρονος Ισπανός γκαρντ των Καταλανών που έχασε την χρονιά, λόγω ρήξης στον αχίλλειο τένοντα, τόνισε πως τόσο ο Έλληνας προπονητής όσο και οι περισσότεροι ξένοι παίκτες δεν γνώριζαν καθόλου την ACB, με αποτέλεσμα η "Μπάρτσα" να μην θυμίζει ομάδα τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος με το νέο πρότζεκτ της Μπαρτσελόνα και την προσπάθεια που γίνεται για να χτιστεί μία καλή ομάδα. Ήρθε ένας πολύ καλός προπονητής κι ελπίζω με εκείνον να έχουμε επικοινωνία, ώστε να κατανεμηθούν σωστά οι ρόλοι των παικτών. Είναι αλήθεια ότι οι τραυματισμοί μας επηρέασαν, αλλά είμαστε Μπαρτσελόνα και δεν πρέπει να πιανόμαστε από αυτό. Ήρθαν παίκτες για να αναπληρώσουν τα κενά, αλλά δεν υπήρξε καμία βελτίωση. Επίσης, τόσο ο Μπαρτζώκας, όσο και οι περισσότεροι παίκτες ήταν ξένοι και δεν ήξεραν καθόλου τη λίγκα. Έτσι, είχαμε ένα σύνολο που δεν ήταν ομάδα, ούτε εντός, ούτε εκτός παρκέ. Αυτό, απέδειξε πως δεν υπήρχε καμία ενότητα».

Για τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο και τον ρόλο του: «Θα είναι σημαντικός και την επόμενη σεζόν. Είναι το σημείο αναφοράς της ομάδας, στα αποδυτήρια, στο πρωτάθλημα, στην Ευρωλίγκα, στην εθνική ομάδα… Τον χρειαζόμαστε. Μπορεί να μην παίζει όπως παλιότερα, αλλά με τις ηγετικές του ικανότητες μπορεί να μας προσφέρει πολλά. Αλλά, αυτό είναι δύσκολο να το κάνει όταν κάθεται στον πάγκο στα τελευταία λεπτά ενός αγώνα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ