25.1 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ρίμπας: «Έχει την ευθύνη ο Ναβάρο»

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο είναι εκείνος που θα πρέπει να αποφασίσει για το μέλλον του, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, όπως τόνισε ο Πάου Ρίμπας.

Ο 38άχρονος γκαρντ δεν υπολογίζεται από την Μπαρτσελόνα για την καινούρια σεζόν, αλλά ο 31χρονος γκαρντ θεωρεί πως εκείνος είναι που θα πρέπει να αποφασίσει για το τι μέλλει γενέσθαι όσον αφορά στην καριέρα του. Ο «La Bomba» βρίσκεται στους Καταλανούς από to 1997, με μοναδική «παρένθεση» τη σεζόν 2017-2018 οπότε αγωνίστηκε στο ΝΒΑ με τους Μέμφις Γκρίζλις. «Ο Ναβάρο είναι εκείνος που πρέπει να αποφασίσει. Έχει την ευθύνη. Μπορεί να αποφασίσει εκείνος τι αξίζει έπειτα από τόσα χρόνια λόγω του ειδικού βάρους του και της καριέρας του. Εμείς θα στηρίξουμε οποιαδήποτε απόφαση του αρχηγού μας», ανέφερε σχετικά ο Πάου Ρίμπας.

Ο Ισπανός διεθνής αναφέρθηκε και στην παραμονή του στη Βαρκελώνη, εκφράζοντας την ικανοποίησή του: «Είμαι πολύ χαρούμενος με το νέο συμβόλαιο, επειδή θα συνεχίσω στην Μπαρτσελόνα για ακόμα τρία χρόνια. Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς έδειξε ότι με εμπιστεύεται και ότι με θέλει στην ομάδα του». Ο Πάου Ρίμπας μετακόμισε στην Μπαρτσελόνα το 2015, από τη Βαλένθια, και τον περασμένο Ιούλιο υπέγραψε νέο πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «μπλαουγκράνα».

Η έναρξη της προετοιμασίας της «Μπάρτσα» έχει οριστεί για τις 23 Αυγούστου, στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», και παραμένει άγνωστο τι θα γίνει με το Χουάν Κάρλος Ναβάρο, ο οποίος θέλει να συνεχίσει για ακόμα ένα χρόνο στην ομάδα, αλλά ο 68άχρονος τεχνικός δεν τον έχει συμπεριλάβει στα πλάνα του για την καινούρια σεζόν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ