20.6 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ρίκι Ρούμπιο, ο ρέκορντμαν των ασίστ! (vid)

O Ρίκι Ρούμπιο, βρίσκεται μπασκετικά σε μία πολύ ώριμη ηλικία, κάτι που πιστώνεται από τις εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, με την εθνική Ισπανίας. Χθες, στη νίκη της ομάδας του κόντρα στην Πολωνία, μοίρασε 9 ασίστ και έγινε αισίως ο ρέκορντμαν των ασίστ σε Παγκόσμιο Κύπελλο, φτάνοντας τις 129 τελικές πάσες!

Μέχρι πρότινος, πρώτος πασέρ τη διοργάνωσης ήταν ο Πάμπλο Πριχιόνι, με 124 ασίστ σε 24 παιχνίδια, όμως ο Ισπανός γκαρντ βρίσκεται πλέον πρώτος στη σχετική λίστα, με 129 ασίστ σε μόλις 22 παιχνίδια. 

Ο πολύπειρος γκάρντ, αποτελεί βασικό μέλος της "φούριας ρόχας" εδώ και 11 χρόνια και ελπίζει ότι φέτος θα καταφέρει να πάρει ένα μετάλλιο στο Παγκόσμιο, για αυτό και κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να οδηγήσει την ομάδα του στο βάθρο. 

 Όταν ρωτήθηκε σχετικά με το νέο του επίτευγμα στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι  σχολίασε: “Είναι μεγάλη τιμή να περάσω τον Πάμπλο Πριχιόνι στη λίστα με τις περισσότερες ασίστ στο Παγκόσμιο Κύπελλο και να είμαι στην ίδια πρόταση μαζί του. Ηταν πολύ ωραίο να βλέπω μικρός την Αργεντινή με αυτόν, τον Μανού, τον Νοτσιόνι. Έχουμε παίξει αντίπαλοι πολλές φορές και έχω μάθει πολλά από αυτόν”.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?????.???.???. Congratulations @ruuufio! (repost @fibawc)

A post shared by NBA (@nba) on

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ