26.1 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Ρίβερς: «Όλα είναι πιθανά»

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 71-58 από την Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ, χάνοντας ουσιαστικά το πλεονέκτημα έδρας. Ο Κέι Σι Ρίβερς ανέλυσε τους λόγους της ήττας ενώ σχολίασε πως όλα είναι πιθανά στην σειρά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην δημόσια τηλεόραση:

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ επιθετικοί, καλοί στην άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο εκείνοι βγήκαν πιο δυνατά, εμείς δεν είχαμε την απαιτούμενη επιθετικότητα και μας τιμώρησαν. Είμαι μία ομάδα που είναι προπονημένη πολύ καλά και έφερε το ματς στο ρυθμό της.  Πίεσε πάρα πολύ στην άμυνα και βρήκε ελεύθερα σουτ. Εμείς οφείλουμε να είμαστε πάντα συγκεντρωμένοι. Απαιτείται συνέπεια. Εμείς ήμασταν συνεπείς μόνο για 18 λεπτά του αγώνα. Πρέπει να βελτιωθούμε και να υπάρχει μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι μας».

Για την συνέχεια: «Χάσαμε το πλεονέκτημα. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο δεύτερο παιχνίδι, να δούμε τι κάναμε λάθος σήμερα και να το διορθώσουμε εν όψει της συνέχειας».

Για το αν οι "πράσινοι" μπορούν να επιστρέψουν: «Όλα είναι πιθανά. Τίποτα δεν μπορεί να μας εκπλήξει και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την κάθε στιγμή».

Photocredits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ