18.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ρίβερς: «Υπέβαλα την παραίτησή μου την έκτη μέρα στους Κλίπερς»

O κόουτς των Λος Άντζελες Κλίπερς, Ντοκ Ρίβερς, αποκάλυψε ένα απίστευτο σκηνικό που συνέβη τις πρώτες ημέρες όταν είχε αναλάβει την ομάδα του Λος Άντζελες και ο λόγος ήταν ο Τζέι Τζέι Ρέντικ.

Ένας από τους καλύτερους και πιο αναγνωρίσιμους προπονητές του ΝΒΑ όπως ο Ντοκ Ρίβερς σε συνέντευξη που παραχώρησε στους "Low Angeles Times" έβγαλε στο φως της δημοσιότητας μια... πιπεράτη ιστορία με τον πρώην ιδιοκτήτη του οργανισμού, Ντόναλντ Στέρλινγκ.

Για την ακρίβεια οι πρώτες ημέρες του κόουτς δεν ήταν τόσο ρόδινες στος Λος Άντζελες όπως πολύ νομίζανε, καθώς ήδη από τις πρώτες που ανέλαβε τον πάγκο των Κλίπερς έφτασε στο σημείο να υποβάλει την παραίτησή του εξαιτίας της άρνησης του πρώην προέδρου να υπογράψουν με τον Ρέντικ όπου εκείνη την περίοδο είχε παραμείνει ελεύθερος.

«Βρισκόμουν στην ομάδα μόλις έξι μέρες και παραιτήθηκα! Η συμφωνία προχωρούσε κι όλοι έλεγαν πως ήταν μία σπουδαία κίνηση. Γύρισα για δύο μέρες στο σπίτι μου στο Ορλάντο και με κάλεσε στο τηλέφωνο ο πρώην πρόεδρος των Κλίπερς, Άντι Ρόεσερ και μου είπε πως ο Ντόναλντ Στέρλινγκ δεν ήθελε τη συμφωνία για τον Ρέντικ. Του είπα: τι εννοείς; Είναι σχεδόν έτοιμα όλα. Ο Τζέι Τζέι είναι ελεύθερος. Το έκανε για να υπογράψει σε μας. Αν δεν κάνουμε αυτή τη συμφωνία, τότε δεν θα πάρουμε άλλον “free agent”. Είναι ο λόγος μας» ενώ συνέχισε:

«Ο Ντόναλντ μου μιλούσε στο τηλέφωνο και μου έλεγε πόσο σπουδαίος ήταν ο λόγος του. Ήμουν στο πάρκινγκ του αεροδρομίου και μου ούρλιαζε: όχι, όχι, όχι. Δεν θα το κάνεις. Είναι η φήμη μου. Και συνέχιζε για την υστεροφημία του και το πόσο σπουδαίος ήταν. Στο τέλος του είπα: Αν δεν κάνεις την ανταλλαγή, τότε εγώ παραιτούμαι. Μου απάντησε: Δεν μπορείς να παραιτηθείς. Έχεις υπογράψει για πέντε χρόνια. Θα σε βεβαιώσω πως δεν θα κοουτσάρεις πουθενά αλλού. Και του απάντησα: Είμαι καλά με αυτό. Θα βρω δουλειά. Θα κάνω κάτι, αλλά όχι αυτό που μου ζητάς. Έδωσα το λόγο μου στον άνθρωπο. Έδωσα το χέρι μου» ήταν τα λόγια του Ντοκ Ρίβερς.

Τελικά η επιθυμία του Αμερικανού τεχνικού έγινε πράξη υπογράφοντας με τον Ρέντικ τετραετές συμβόλαιο ενώ ο Στέρλινγκ αποχώρησε από τον οργανισμό μετά από λίγο καιρό λόγω των ρατσιστικών σχολίων.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ