16.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ρίβερς στο Basketa.gr: «Τα σκαμπανεβάσματα και τα λάθη “σκότωσαν” τις ελπίδες μας για νίκη»

Ο Κέι Σι Ρίβερς, αποτέλεσε μέλος του ρόστερ του Παναθηναϊκού τη διετία 2016-18, κατά την οποία προσέφερε πολύτιμη βοήθεια στους "πράσινους" και μαζί έφτασαν στην κατάκτηση δύο Πρωταθλημάτων και ενός Κυπέλλου Ελλάδος.

Έκτοτε, μετακόμισε στη γειτονική Ιταλία για λογαριασμό της Ρέτζιο Εμίλια, έπειτα στη Σερβία για να ενταχθεί στο δυναμικό του Ερυθρού Αστέρα, ενώ η έναρξη της φετινής σεζόν τον βρήκε στην Ισπανία, να φοράει ξανά τα πράσινα, για χάρη της Ρεάλ Μπέτις. Οι επιδόσεις του στην ACB έπεισαν τον κόσμο ότι ο 32χρονος γκαρντ/φόργουρντ, έχει ακόμη πράγματα να προσφέρει στο πιο υψηλό επίπεδο, έτσι ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τον ενέταξε στη σύνθεση της Ζαλγκίρις Κάουνας.

Στη Ρεάλ Μπέτις, μέτρησε κατά μέσο όρο 10.1 πόντους, 2.4 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ σε 9 συμμετοχές, ενώ με τη Ζαλγκίρις σε 10 αναμετρήσεις στη Euroleague έχει καταγράψει 8.5 πόντους, με 1.8 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ. 

Στην προχθεσινή (17/01) αναμέτρηση, κόντρα στην πρώην ομάδα του, τον Παναθηναϊκού, πέτυχε 13 πόντους (2/4 δίποντα, 3/6 τρίποντα) και το Basketa.gr μίλησε μαζί του, μετά τον αγώνα, για την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ, τη Ζαλγκίρις και τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. 

-Για το γεγονός ότι δεν κατάφεραν να φύγουν με τη νίκη, παρόλο που έξι παίκτες σκόραραν διψήφιο αριθμό πόντων. 

«Δυστυχώς συμβαίνει και αυτό. Είχαμε σκαμπανεβάσματα κατά τη διάρκεια του ματς και αυτό μας κόστισε, όπως και τα λάθη, που μας έφεραν σε μειονεκτική θέση και δεν μας άφησαν να προσπαθήσουμε ακόμα πιο σκληρά, "σκοτώνοντας" τις ελπίδες μας για νίκη». 

-Για την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος.

«Έχουν περάσει μερικά χρόνια από όταν έφυγα από τον Παναθηναϊκό. Ένιωσα ωραία που επέστρεψα, σίγουρα ήθελα να κερδίσω αλλά δεν τα κατάφερα. Θυμάμαι τις καλές στιγμές με τα παιδιά που είναι ακόμα στην ομάδα και δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Στεναχωριέμαι μόνο, επειδή ήθελα πραγματικά πολύ αυτή τη νίκη». 

-Για το αν πιστεύει ότι η Ζαλγκίρις έχει ακόμη το χρόνο να μπει στα play off (ρεκόρ 6-14).

«Πραγματικά δεν μπορώ να προβλέψω κάτι τέτοιο. Οι περισσότερες ομάδες δεν έχουν σταθερή επίδοση, με αποτέλεσμα να υπάρχουν αρκετές ισοβαθμίες. Εμείς δεν μπορούμε να ελέγξουμε τις επιδόσεις των άλλων, παρά μόνο της Ζαλγκίρις και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας μέχρι τέλους».

-Για τον κόουτς Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

«Αναμφισβήτητα είναι τιμή να τον έχεις προπονητή. Είναι σκληρός, παθιασμένος και γεμάτος συναίσθημα. Πρέπει να δεχτούμε όλα τα καλά που μας προσφέρει ως προπονητής, το μεγαλείο και την αγάπη του, αλλά παράλληλα να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε και την ειλικρίνειά του. Πραγματικά το απολαμβάνω πολύ που είμαι παίκτης του».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ