29.5 C
Athens
Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

Ρίβερς: “Κανένας πόλεμος δεν τελείωσε με μία μάχη”

Ο Κέι Σι Ρίβερς ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στον πρώτο τελικό των playoffs με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Όχι πως για τον ίδιο σημαίνει κάτι ιδιαίτερο πάντως. Και το ξεκαθαρίζει... Περιμένοντας τη συνέχεια.

«Και τι έγινε αν έπαιξα καλά... Θα μπορούσα να παίξω και καλύτερα. Η εμφάνισή μου δεν έπαιξε ρόλο, αφού δεν πήραμε τη νίκη που θέλαμε. Η εμφάνισή μου δεν έχει αντίκτυπο σε κάτι! Είμαστε ομάδα και χάσαμε σαν ομάδα. Χάσαμε ως Παναθηναϊκός και η εμφάνισή μου δεν δείχνει απολύτως τίποτα».

Βάζει στην άκρη την προσωπική του απόδοση, όπως με κάποιον τρόπο βάζει στην άκρη και την ήττα την ίδια, γνωρίζοντας πως στα playoffs πρέπει να αφήνεις πίσω γρήγορα ότι έγινε σε έναν αγώνα και να εστιάζεις στον επόμενο: «Χάσαμε μια μάχη, όχι τον πόλεμο. Ξέρετε κανέναν πόλεμο που τελείωσε με μία μάχη; Χάσαμε λοιπόν μια μάχη στην έδρα τους, τώρα έχουμε μια δεύτερη μάχη στη δική μας. Στόχος μας είναι η νίκη! Και ναι, είμαι αισιόδοξος. Πάντα είμαι! Πάντα πρέπει να είσαι όταν μπαίνεις στο γήπεδο να παίξεις".

Ο Ρίβερς ρίχνει μια κλεφτή ματιά στο ΣΕΦ, πριν γυρίσει το κεφάλι και δει το ΟΑΚΑ. Και στα μάτια του είναι γεμάτο... Με κόσμο και ενέργεια στην εξέδρα και στο παρκέ: "Το πρώτο παιχνίδι πρέπει να μείνει πίσω και να συνεχίσουμε. Ο δεύτερος τελικός είναι στο σπίτι μας. Είχαμε την ευκαιρία μας να νικήσουμε σε ένα εχθρικό περιβάλλον, εκτός έδρας, αλλά τη χάσαμε. Τώρα το μυαλό μας πρέπει να είναι στη συνέχεια. Να έχουμε περισσότερη ενέργεια, όπως είχαμε στον πρώτο αγώνα. Παιζουμε στο σπίτι μας και πρέπει να έχουμε περισσότερη ενέργεια. Περιμένουμε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ, είνανι κάτι που θα το θέλαμε!"

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ