23.3 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ρίβερς: «Απαιτητικός προπονητής ο Πασκουάλ»

Ο Κέι Σι Ρίβερς θα συνεργαστεί ξανά με τον Τσάβι Πασκουάλ στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ είχε επιτυχημένη παρουσία στον Παναθηναϊκό, όταν στο «τριφύλλι» βρισκόταν και ο Καταλανός προπονητής.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα «Izvestia» υποστήριξε:

Για τους στόχους του στη Ζενίτ: «Από αυτά που είδα την περασμένη σεζόν και από όσα συζήτησα με τον κόουτς Πασκουάλ κατάλαβα πως στην ομάδα υπάρχουν υψηλές φιλοδοξίες. Πέρυσι η Ζενίτ νίκησε τη Φενέρμπαχτσε, τον Ολυμπιακό, την Μπασκόνια. Είδα όλες τις κινήσεις του φετινού καλοκαιριού και πιστεύω πως φτιάχνουμε μία αποτελεσματική ομάδα. Δεν θέλω να πω από τώρα για τι είναι ικανή η Ζενίτ». 

Για τον Τσάβι Πασκουάλ, με τον οποίον συνεργάστηκε στον Παναθηναϊκό: «Είναι ένας απαιτητικός προπονητής. Κάποιοι άλλοι δεν μπορούν να πετύχουν σε αυτό το επίπεδο. Αν ο Τσάβι πει κάτι, δεν θα το επαναλάβει δεύτερη φορά. Όλοι οι παίκτες πρέπει γρήγορα να προσαρμοστούν. Είναι εξαιρετικός στην τακτική και βοηθάει τον κάθε παίκτη να καταλάβει τον ρόλο του». 

Για το εάν θεωρεί τον εαυτό του τυχερό: «Τυχερό; Όχι. Έχω το DNA του νικητή. Σε κάθε ομάδα που πήγα έθεσα ως στόχο να πάρουμε έναν τίτλο και έκανα σπουδαία προσπάθεια γι' αυτό. Σε κάποιες ομάδες τα καταφέραμε, σε άλλες όχι. Οι διοργανώσεις στο ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι υψηλού επιπέδου. Την ίδια ώρα, μπορώ να πω πως είμαι ικανοποιημένος με την καριέρα μου, αλλά πεινασμένος για περισσότερες νίκες. Θέλω να φέρω στην ομάδα μου τον πρώτο της τίτλο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ