27.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Ρίβερς: «Ήταν πάντα ένας κόουτς στο παρκέ ο Νας»

Ο Στιβ Νας αναμένεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Μπρούκλιν Νετς για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και αρκετοί άνθρωποι του μπάσκετ είδαν αυτή την κίνηση με καλό μάτι και ένας εξ αυτών είναι ο Ντοκ Ρίβερς ο οποίος είχε να πει τα καλύτερα για τον άλλοτε all star παίκτη.

Οι Νετς έψαχναν το τελευταίο διάστημα τον κατάλληλο άνθρωπό που θα μπορέσει να οδηγήσει στις επιτυχίες το αρκετά ελπιδοφόρο ρόστερ της ομάδας του Μπρούκλιν με τους Κέβιν Ντουράντ και Κάιρι Ίρβινγκ να βάζουν το... χεράκι τους ώστε να επιλεχθεί ο Στιβ Νας. Αυτή πρόκειται να είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί στη θέση του head coach o Στιβ Νας ενώ μετά την απόσυρσή του από τα παρκέ ανέλαβε να βελτιώσει αρκετούς αστέρες του ΝΒΑ.

Ο προπονητής των Κλίπερς, Ντοκ Ρίβερς, δεν φαίνεται να επηρεάζεται από την απειρία του Στιβ Νας σε αυτή τη θέση μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον ίδιο: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Στιβ. Έπαιξε στο ΝΒΑ στο υψηλότερο επίπεδο και πάντα ήταν ένας κόουτς στο παρκέ. Δούλεψε σε αρκετές ομάδες μετά την απόσυρση του (ως συμβουλάτορας κυρίως), βρέθηκε κοντά σε προπονητές. Δεν έχω να πω παρά μόνο καλά πράγματα. Ελπίζω να τα πάει εξαιρετικά».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ