21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ρήξη χιαστού ο Άιζακ (vids)

Μόλις στο δεύτερο αγώνα του στην Disney World του Ορλάντο, μετά την επανεκκίνηση του ΝΒΑ, ο Τζόναθαν Άιζακ υπέστη σοβαρό τραυματισμό και θα μείνει για σημαντικό χρονικό διάστημα εκτός δράσης.

Ο 22άχρονος φόργουορντ, που είχε προκαλέσει αντιδράσεις για την απόφασή του να μη γονατίσει κατά τη διάρκεια της ανάκρουσης του εθνικού ύμνου, στην πρεμιέρα, υπέστη ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο, σε μια ανύποπτη φάση κατά τη διάρκεια της τέταρτης περιόδου της αναμέτρησης των Ορλάντο Μάτζικ με τους Σακραμέντο Κινγκς. Αποχώρησε με φορείο από το παρκέ και τώρα θα αναγκαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, για να κάνει επέμβαση στο ίδιο σημείο που είχε τραυματιστεί και τον περασμένο Ιανουάριο.

https://www.youtube.com/watch?v=y5ZkcNXIoTw

Οι Ορλάντο Μάτζικ επιβλήθηκαν εν τέλει με 132-116, αλλά η νίκη τους πέρασε στο… περιθώριο. Πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε με 25π. ο Τέρανς Ρος, «διπλός» με 23π. και έντεκα ριμπάουντ ήταν ο Νίκολα Βούτσεβιτς και άλλους 22π. είχε ο Άαρον Γκόρντον. Ο Χάρι Τζάιλς με 23π. και οκτώ ριμπάουντ ξεχώρισε για τους «βασιλιάδες».

https://www.youtube.com/watch?v=OCY19S_Nq_8

https://www.youtube.com/watch?v=enMuDg0qP1s



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ