17.7 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ρένφρο, Πρέπελιτς, Φιτιπάλντο επιλέγουν Ισπανία

Τα ονόματα των Άλεξ Ρένφρο, Κλέμεν Πρέπελιτς και Μπρούνο Φιλιπάλντο είναι από αυτά που βρίσκονται στις ειδήσεις της ημέρας σε ότι αφορά τα μεταγραφικά.

Ο Άλεξ Ρένφρο αφήνει τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, ο Τσάβι Πασκουάλ είχε αποφασίσει πως δεν θα τον κρατήσει στο ρόστερ και επιστρέφει στην Ισπανία για την Σαν Πάμπλο Μπούργος. Προηγούμενη ομάδα του στην Liga Endesa ήταν η Μπαρτσελόνα, τη σεζόν που στον πάγκο βρισκόταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Φέτος στη Ζενίτ είχε 6 πόντους, 1.7 ριμπάουντ και 4.6 ασίστ μέσο όρο στην Ευρωλίγκα.

Ο Κλέμεν Πρέπελιτς είχε δώσει τα χέρια με τη Βαλένθια, αφήνοντας την Χοβεντούτ Μπανταλόνα. Η παρουσία του Ιγκόρ Κοκόσκοφ στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε δημιούργησε ερωτηματικά, αφού ο Σέρβος προπονητής ξέρει τον Πρέπελιτς από την Εθνική Σλοβενίας και τον ήθελε στην Τουρκία, αλλά όπως όλα δείχνουν η αρχική συμφωνία θα ισχύσει.
Ο Μπρούνο Φιλιπάλντο αγωνίστηκε φέτος στην Σαν Πάμπλο Μπούργος και ίσως μετακομίσει νότια... Πολύ νότια.. Ως την Ιμπεροστάρ Τενερίφη του Γιώργου Μπόγρη. Ο Ουρουγουανός γκαρντ θεωρείται μια πολύ καλή λύση στη θέση των γκαρντ και η ομάδα των Καναρίων κινείται για την απόκτησή του. Όπως και για την επιστροφή των Άαρον Ντόρνεκαμπ και Τιμ Αμπρομάιτις, οι οποίοι ήταν στην ομάδα, συμπαίκτες του Έλληνα σέντερ, όταν η Τενερίφη κατέκτησε το BCL και πάλι υπό τις οδηγίες του Βιδορέτα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ