18.6 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Ρέντικ: «Θέλω να αγωνιστώ ακόμη τέσσερα χρόνια»

O Tζέι Τζέι Ρέντικ δεν το βάζει κάτω και σκοπεύει να αποσυρθεί από τα γήπεδα μόλις κλείσει το 40ο έτος της ηλικίας του θέτοντας μέχρι τότε ως στόχο την κατάκτηση ενός τίτλου.

Ο 36χρονος παίκτης θεωρείται ένας από τους καλύτερους σουτέρ τριών πόντων όλων των εποχών και αυτή η ικανότητα του έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια αρκετά συμβόλαια. Αν και η φετινή σεζόν μπορεί να θεωρηθεί η πιο αποτυχημένη στην καριέρα του καθώς για πρώτη φορά δεν βρέθηκε στα πλέι οφ του ΝΒΑ δεν φαίνεται να τον... ρίχνει ψυχολογικά.

Αντί αυτού αναμένεται να επιστρέψει την ερχόμενη σεζόν στους Πέλικανς με τους οποίος υπέγραψε πέρυσι διετές συμβόλαιο έναντι 26.5 εκατ. δολαρίων. Σε συνέντευξή του σε αμερικάνικο μέσο, ο Ρέντικ υποστήριξε ότι εφόσον νιώθει καλά το σώμα του θέλει να αγωνιστεί για ακόμη τέσσερις σεζόν στο ΝΒΑ.

«Συνειδητοποίησα ότι φέτος θέλω να συνεχίσω να παίζω όσο το δυνατόν περισσότερο. Ο στόχος μου είναι να παίξω τέσσερα ακόμη χρόνια όπου θα κλείσω συνολικά 18 χρόνια. Αυτός είναι ο στόχος μου. Εκείνη την περίοδο θα είμαι 40 και μετά θα μπορώ να φύγω. Αυτός είναι ο στόχος μου. Το σώμα πρέπει να ακολουθήσει. Θα δούμε».

Ο Ρέντικ αγωνίζεται στο ΝΒΑ από το 2006 όπου επιλέχθηκε στο νο.11 του draft από τους Μάτζικ ενώ έχει φορέσει και τις φανέλες των Μπακς, Κλίπερς και Σίξερς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ