23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ρέι Άλεν: «Απείλησαν τη ζωή μου όταν έφυγα από τους Σέλτικς»

O Ρέι Άλεν ανήκε στους Μπόστον Σέλτικς όταν κατέκτησαν το τελευταίο πρωτάθλημα στην ιστορία τους αλλά η φυγή του το 2012 με προορισμό το Μαϊάμι δεν άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις σύμφωνα με τα λεγόμενά του ενώ αναφέρθηκε και στην κακή προσωπική σχέση που διατηρεί με τους τότε συμπαίκτες.

Ο Ρέι Άλεν ανήκε στην οικογένεια των Σέλτικς για πέντε χρόνια και μαζί με τους Γκαρνέτ, Πιρς και Ρόντο οδήγησαν την ομάδα στην κατάκτηση του τίτλου και θεωρήθηκε ως ένα από τα καλύτερα σύνολα τα τελευταία χρόνια στο ΝΒΑ.

Το 2012 ήρθε η στιγμή να αποχωρήσει ως ελεύθερος για τους Χιτ όπου χάρη στο κρίσιμο τρίποντο στους τελικούς απέναντι στους Σπερς απέτρεψε στα «σπιρούνια» να πανηγυρίσουν τον τίτλο και άνοιξε τον δρόμο για την κορυφή στην ομάδα του Μαϊάμι.

Όμως αυτή την μεταγραφή δεν την είδαν με καλό μάτι οι οπαδοί των Σέλτικς με τον Ρέι Άλεν να υποστηρίζει ότι δέχθηκε απειλές για τη ζωή του μιλώντας στο podcast του Σέντρικ Μάξγουελ: «Είναι 2020 και έχουν περάσει 8 χρόνια από τότε. Δέχθηκα τόσο μίσος, απειλές για την ζωή μου και βιτριολικά σχόλια από τους οπαδούς των Σέλτικς όταν έφυγα» ενώ στη συνέχεια μίλησε για τους πρώην συμπαίκτες του στους Σέλτικς:

«Προφανώς οι συμπαίκτες μου με απομάκρυναν από την Big-3 που είχαμε φτιάξει και είπαν αρνητικά πράγματα για εμένα, όταν εγώ δεν είπα τίποτα για κανέναν. Είχαμε δύσκολες στιγμές, είμαστε αδέλφια, περάσαμε πολλά, αλλά αυτό δεν αλλάζει αυτό που κάναμε, οπότε με πόνεσε να ακούω αυτά που είπαν για εμένα αντί να λέμε για τα καλά που κάναμε όταν κατακτήσαμε το πρωτάθλημα το 2008. Απλώς επέλεξαν να είναι εκνευρισμένοι με εμένα επειδή πήγα στο Μαϊάμι».

Στο τέλος αναφέρθηκε για την προσπάθεια που έκανε ο Ντοκ Ρίβερς να παρευρεθεί στην απόσυρση της φανέλας του Κέβιν Γκαρνέτ: «Είναι κάτι το οποίο δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Θα έπρεπε να έχω μια συζήτηση με τον Γκαρνέτ για να προχωρήσουμε μπροστά».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ