21.3 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ρέγες: Δύσκολο, αλλά πάμε για το σερί

Οι δύο ομάδες μόνο άγνωστες δεν είναι μεταξύ τους. Ξέρει η μία τι να περιμένει από την άλλη και ο αγώνας αναμένεται με ξεχωριστό ενδιαφέρον. Παρά τις απουσίες, παρά τις ήττες, παρά τα όποια προβλήματα έχουν να λύσουν και οι δύο φέτος. Και αυτό ακριβώς υπογραμμίζει και ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, Φελίπε Ρέγες, ένα 24ωρο πριν το τζάμπολ με τη Φενέρμπαχτσε στην Πόλη.

«Παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα, όπου πάντα είναι ιδιαίτερα δύσκολο να νικήσεις. Όσοι είμαστε υγιείς έχουμε κάνει ένα βήμα μπροστά για να καλύψουμε τις απουσίες. Είμαστε πρώτοι στην Ισπανία και είμαστε ανάμεσα στις πρώτες ομάδες στην Ευρωλίγκα. Είμαι περήφανος για όσα έχουμε καταφέρει, παρά τους τραυματισμούς. Ο στόχος μας είναι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να διευρύνουμε το σερί μας. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να θυμόμαστε πως η Φενέρ είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης. Έχουν ένα πολύ καλό ρόστερ και ποτέ δεν είναι εύκολο να νικήσεις εκεί».

Ο Πάμπλο Λάσο ξεκαθάρισε πως ο Άντονι Ράντολφ δεν θα αγωνιστεί ούτε σε αυτόν τον αγώνα με τον προπονητή της «βασίλισσας» να κάνει λόγο για άμυνα: «Η Φενέρμπαχτσε είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης. Έχουν ένα πολύ δυνατό, ευέλικτο ρόστερ με παίκτες που είναι πολύ καλοί στο pick and roll, αλλά έχει και πολύ καλούς παίκτες στη ρακέτα. Είναι μια πρόκληση για εμάς να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι από κάθε άποψη. Έχουν πολλές λύσεις. Το να κυριαρχήσουμε στα ριμπάουντ, δεν αρκεί. Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα, να ελέγξουμε το ρυθμό και να είμαστε έτοιμοι για 40 λεπτά σκληρού αγώνα. Ο Ρούντι επέστρεψε στις προπονήσεις και ελπίζουμε ότι θα είναι μαζί μας σύντομα. Ο Ράντολφ πηγαίνει καλύτερα, αλλά ακόμη δεν είναι έτοιμος να παίξει. Ταξιδέψαμε με τους 12 παίκτες που είναι διαθέσιμοι».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ