16.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ράτζα: «Αποτυχημένος όταν παίζεις για τα λεφτά»

Ο Ντίνο Ράτζα ήταν... κεραυνός απέναντι σε όσους παίκτες αποφασίζουν για τους επόμενους σταθμούς της καριέρας τους με βάση κυρίως το οικονομικό κομμάτι, με τον άλλοτε «άσο» των δύο «αιωνίων» να βρίσκεται στη Σερβία, τόσο για το Ευρωμπάσκετ U16 όσο και για το camp «Basketball without borders», εκφράζοντας μια διαφορετική άποψη, μιλώντας παράλληλα για την απόσταση ανάμεσα στο ΝΒΑ και το ευρωπαϊκό μπάσκετ στα παιδιά του προαναφερθέντος camp.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Όταν αρχίσεις να παίζεις για τα χρήματα, έχεις αποτύχει ως παίκτης. Μπορεί να έχεις ένα κέρδος αλλά θα το χάσεις, γιατί δεν εκτιμάς πως έφτασες μέχρι εκεί. Αυτός που έχει επιτυχίες, θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήματα. Αυτά όμως είναι σαν την σκόνη σε έναν δρόμο. Ένα αυτοκίνητο μπορεί να περάσει και να τα διώξει μακριά. Δεν μπορείς να τα μαζέψεις πάλι».

Για την απόσταση ανάμεσα στο ΝΒΑ και το ευρωπαϊκό μπάσκετ: «Το κενό έχει ελαχιστοποιηθεί. Υπάρχουν πολλοί παίκτες από την Ευρώπη που έχουν σημαντικό ρόλο στο ΝΒΑ. Μάλιστα, κάποια από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Euroleague θα μπορούσαν να παίξουν άνετα στο ΝΒΑ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ