22.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ράπτορς: Ο κορονοϊός κλείνει το γήπεδό τους (vids)

Μπροστά σε άδειες κερκίδες θα παίξουν για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, τουλάχιστον, οι Τορόντο Ράπτορς στα εντός έδρας παιχνίδια τους.

Τα γήπεδα του ΝΒΑ γεμίζουν κόσμο, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, οι «πτερόσαυροι» όμως θα αναγκαστούν να δώσουν τα επόμενα ματς τους στη «Scotiabank Arena» χωρίς την παρουσία φιλάθλων. Στο Τορόντο η εξάπλωση του ιού COVID-19 βρίσκεται εσχάτως σε έξαρση, με τις τοπικές αρχές να αποφασίζουν να κλείσουν τους κλειστούς χώρους, κατά συνέπεια και την εγκατάσταση. Εκτός από τα μέλη των ομάδων στο κλειστό θα έχουν δικαίωμα να μπουν μόνο οι υπάλληλοι και κάποιοι συνοδοί των παικτών, συγκεκριμένα περιορισμένος αριθμός συγγενών και φίλων.

Κεκλεισμένων των θυρών θα γίνουν σίγουρα οι αναμετρήσεις με τους Λος Άντζελες Κλίπερς, τους Μπρούκλιν Νετς, τους Σαν Αντόνιο Σπερς, τους Γιούτα Τζαζ, τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς και τους Φοίνιξ Σανς. Θα ακολουθήσει σειρά πέντε αγώνων επί αμερικανικού εδάφους κι έπειτα θα αποφασιστεί -βάσει των συνθηκών, όπως θα έχουν διαμορφωθεί- εάν θα μπορέσει ο κόσμος τους να επιστρέψει στο γήπεδο ή θα παραμείνουν «κλειστοί» λόγω κορονοϊού.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ