16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ράντοντσιτς για Τενερίφη, Σερόν για Μπιλμπάο

Αλλαγές αναμένονται στα ρόστερ ισπανικών ομάδων για διαφορετικούς λόγους. Η Ιμπεροστάρ Τενερίφη είναι κοντά στον Ράντοντσιτς, ενώ η Μπιλμπάο στον Σερόν.

Η ομάδα του Γιώργου Μπόγρη αναζητά τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Σάντι Γιούστα, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα της Εθνικής Ισπανίας με την Πολωνία. Υπέστη ρήξη χιαστών και η χρονιά έχει τελειώσει γι' αυτόν. Ο Τσους Βιδορέτα φαίνεται να έχει καταλήξει στον διάδοχό του. Πρόκειται για τον Ντίνο Ράντοντσιτς, ο οποίος γεννήθηκε στο Γκίσεν όπου αγωνιζόταν ο πατέρας του, αλλά είναι Μαυροβούνιος. Είναι 21 χρονών, 2.03 έχει περάσει από τις Ακαδημίες της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης. Η "βασίλισσα" τον έδωσε δανεικό αρχικά στην Σαν Πάμπλο Μπούργος και στη συνέχεια στη Μούρθια, από την οποία αφέθηκε ελεύθερος.

H Μπιλμπάο "έχασε" τον Αξέλ Μπουτέιγ, ο οποίος θα συνεχίσει στην Ουνικάχα Μάλαγα. Ο Άλεξ Μούμπρου φαίνεται να καταλήξει στον Κουέντιν Σερόν, Βέλγο γκαρντ, ο οποίος αγωνίζεται στη Στρασμπούργκ. Είναι 30 χρονών, 1.93 και έχει αγωνιστεί στην Οστάνδη και την Γκραβλίν, πριν μετακομίσει στο Στρασβούργο.

(ACB Photo / E. Candel)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ