25.7 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Ράντονιτς: «Ο Παναθηναϊκός μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο»

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε (16/10, 21.30) την Μπάγερν Μονάχου στην Γερμανία για την δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκας και από ότι φαίνεται από τα λόγια τόσο του προπονητή της, Ντέγιαν Ράντονιτς, όσο και του Βλάντιμιρ Λούτσιτς ο σεβασμός για τους «πράσινους» είναι κάτι παραπάνω από δεδομένος.

Ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας εδώ και χρόνια», τόνισε ο Ράντονιτς για να προσθέσει: « Έχει κατακτήσει τον τίτλο έξι φορές και νομίζω πως φέτος έχει πολύ καλές πιθανότητες να τον διεκδικήσει και πάλι. Έχει εξαιρετικους παίκτες, παίζουν πολύ δυνατά και έχουν μεγάλη εμπειρία»

Ο Βλάντιμιρ Λούτσιτς καλωσόρισε «μια μεγάλη ομάδα» για να προσθέσει: «Είναι σίγουρα μια από τις πλέον αθλητικές ομάδες σε όλη τη διοργάνωση. Παράλληλα, έχει μεγάλη εμπειρία σε αυτό το υψηλό επίπεδο. Γι’ αυτό ακριβώς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό. Θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά θα πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να επιστρέψουμε δυνατοί μετά την πρώτη εντός έδρας ήττα μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ