31 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Ράντονιτς: «Θα λύσουμε τα προβλήματα στην πορεία»

Δύο παιχνίδια επί ισπανικού εδάφους καλείται να δώσει αυτή την εβδομάδα ο Ερυθρός Αστέρας. Απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης (13/01) και τη Βαλένθια (15/01) για την 19η και 20η αγωνιστική της Euroleague αντίστοιχα. 

Ο προπονητής των «ερυθρολέυκων» του Βελιγραδίου, Ντέγιαν Ράντονιτς ανέφερε για τη διπλή αγωνιστική της Euroleague

«Είχαμε κάποιες ημέρες για να πρετοιμαστούμε αλλά δεν είχαμε όλους τους παίκτες διαθέσιμους για προπόνηση. Δεν μπορώ να πω ακριβώς πότε θα επιστρέψουν. Αυτό προστίθεται στο απαιτητικό πρόγραμμα που ακολουθεί και δεν θα μας αφήνει πολύ χρόνο για δουλειά. Θα λύσουμε τα προβλήματα στην πορεία και θα εκμεταλλευτούμε κάθε λεπτό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο στόχος είναι να γινόμαστε καλύτερη μέρα με την ημέρα. 

Πρώτα παίζουμε με τη Ρεάλ, ίσως την ομάδα με τις υψηλότερες προσδοκίες. Παίζουν εξαιρετικά παρά τις απουσίες. Επιπλέον είχαν χρόνο να προετοιμαστούν αρκετά για το μεταξύ μας παιχνίδι, γιατί το ματς που είχαν αυτή την εβδομάδα στην Ισπανία ακυρώθηκε. 

Ευλεπιστώ ότι θα είμαστε καλοί στα κομμάτια που ήμασταν και με τη Φενέρ. Ότι θα μειώσουμε τις χαμένες μπάλες και θα εκτελέσουμε μικρά πράγματα με μεγλύτερη ακρίβεια». 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ