19 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ράντονιτς: “Έχουν γράψει ιστορία Σπανούλης-Πρίντεζης”

H Μπάγερν Μονάχου ετοιμάζεται να αναμετρηθεί με τον Ολυμπιακό αύριο (19/11, 21.30) στη Γερμανία για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Τόσο ο προπονητής των Βαυαρών, όσο και ο Πέτερι Κόπονεν μίλησαν με σεβασμό για τους "ερυθρόλευκους" και στάθηκαν ιδιαίτερα στην εμπειρία που έχει η ομάδα.

"Η εμπειρία του Σπανούλη και τον Πρίντεζη είναι απίστευτη, έχουν γράψει ιστορία στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ και έχουν δίπλα τους και τον Μιλουτίνοφ, έναν από τους καλύτερους Ευρωπαίους σέντερ¨, τόνισε ο Ντέγιαν Ράντονιτς και συνέχισε: "Ο Ολυμπιακός παίζει εξαιρετική άμυνα με μεγάλη ενέργεια. Δυστυχώς έχουμε κάποιους παίκτες που δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστούν αύριο εξαιτίας τραυματισμών, αλλά με τον κόσμο μας δίπλα μας θα κάνουμε ότι μπορούμε για να νικήσουμε σε αυτό το παιχνίδι".

Ο Κόπονεν χρησιμοποίησε κι αυτός τη λέξη "εμπειρία" από την πρώτη του κιόλας πρόταση: "Ξέρουμε πως ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα με μεγάλη εμπειρία. Έχουν κατακτήσει την Ευρωλίγκα τρεις φορές και θέλουν να φτάσουν φέτος στα πλέι οφ. Πρέπει να παίξουμε σε υψηλότερο επίπεδο από πλευράς ενέργειας, ώστε να πούμε πως έχουμε κάποια ελπίδα απέναντί τους. Ευτυχώς, παίζουμε εντός έδρας και ο κόσμος μας θα είναι εκεί να μας στηρίξει".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ