18.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ράλλης: «Το καλύτερο παιχνίδι που έχω κάνει στον ΟΦΗ σαν προπονητής»

Ο ΟΦΗ παρουσιάζοντας «πλουραλισμό» στον επιθετικό τομέα κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα του Παπάγου με 85-68 στα Δυο Αοράκια. Οι «μελανόλευκοι» μπορεί να αγωνίστηκαν χωρίς τον Νίκο Μποχωρίδη, παρόλα αυτά οι παίκτες του Βασίλη Ράλλη κάλυψαν το κενό του και εν τέλει κατέκτησαν τη νίκη απέναντι στους «Στρατηγούς».

Μετα το τέλος του παιχνιδιού ο τεχνικός της ομάδας ανέφερε για το πως ήρθε αυτή η νίκη, ενώ από πλευράς παικτών ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης Δημήτρης Καραδολάμης εξήγησε πως το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον πρωτοπόρο Παπάγου ήρθε πιο εύκολα από όσο περίμεναν.

Ο Βασίλη Ράλλης ανέφερε για το ματς κόντρα στο Παπάγου:
«Είμαστε σε καλή κατάσταση, ανεξαρτήτων αποτελεσμάτων. Μην ξεχνάμε ότι είμαστε η μοναδική επαρχιακή ομάδα στην κατηγορία, η οποία ταξιδεύει και τα εκτός έδρας παιχνίδια είναι όντως εκτός έδρας ματς. Είναι δύσκολη κατηγορία, είναι δύσκολο να κερδίσουμε εκτός. Αν όμως έχουμε τις εμφανίσεις των τελευταίων τριών εβδομάδων, νομίζω ότι η ομάδα θα έχει πολύ καλή πορεία στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Τα παιδιά απέναντι στην Παπάγου ήταν καταπληκτικά, από το σημείο και μετα που καταλάβαμε τι έπρεπε να κάνουμε στο γήπεδο είμασταν καταπληκτικοί. Ίσως είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχω κάνει στον ΟΦΗ σαν προπονητής. Με πάθος, με ενέργεια, με βοήθεια από πάρα πολλά παιδιά. Άσχετα από το χρόνο συμμετοχής τους. Όταν είναι καλά οι «κοντοί» θα είναι καλά και οι ψηλοί γιατί έχουμε παιδιά που μπορούν να σκοράρουν. Παίξαμε χωρίς τον Μποχωρίδη, ένα παιδί που έχουμε στηρίξει πολλά πάνω στο επιθετικό κομμάτι, όμως είδαμε ότι από την άμυνα μας βγάλαμε 85 πόντους και έτσι όπως πήγε το παιχνίδι θα μπορούσαμε να βγάλουμε και παραπάνω. Τα παιδιά κάνουν πολύ μεγάλη προσπάθεια. Νομίζω και το θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτόν το ρυθμό».

Για το επόμενο ματς απέναντι στον Πρωτέα Βούλας:
«Όλα τα παιχνίδια μπορούμε να τα χτυπήσουμε. Όπου και να παίζεις το ματς είναι δύσκολο. Και όπου και να παίζεις μπαίνεις στο παρκέ για να κερδίσεις. Θα πάμε για να κερδίσουμε. Έχουμε τον τρόπο. Έχουμε τα παιδιά. Έχουμε το υλικό για να κάνουμε το βήμα παραπάνω και να φύγουμε από το αρνητικό αποτέλεσμα. Να αφήσουμε δηλαδή από το 3-4 και να ισοφαρίσουμε τις νίκες με τις ήττες ματς».

Από πλευράς παικτών, ο Δημήτρης Καραδολάμης είπε:
«Η αλήθεια είναι ότι προετοιμαστήκαμε πάρα πολύ καλά για αυτόν τον αγώνα. Παίξαμε με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας. Δείξαμε ότι δεν αξίζουμε να είμαστε σε αυτή την θέση. Παλέψαμε όλοι σαν ομάδα και κερδίσαμε το ματς πολύ εύκολα. Η αλήθεια είναι ότι μπήκε πολύ δυνατά ο Παπάγου  αλλά  μόνο τα πέντε πρώτα λεπτά. Το κάθε ματς κρατάει σαράντα. Παλέψαμε σε όλη τη διάρκεια του ματς και έτσι πήραμε μια νίκη που μας δίνει για την συνέχεια χαρά και δύναμη. Η ομάδα έχει στηθεί από την αρχή με καλούς παίκτες. Θα παλέψουμε σε όλα τα παιχνίδια για κάτι καλό και φυσικά μία νίκη. Πάμε στη Βούλα για να ρεφάρουμε την ήττα που κάναμε εντός έδρας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ