26.5 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Ράλλης: «Η νίκη ανήκει τους παίκτες μου»

Ο ΟΦΗ κατέκτησε τη νίκη του Πνελευσιακού στα Αοράκια με 84-69 παίρνοντας έτσι ανάσα για την συνέχεια του πρωταθλήματος της Β Εθνικής.

Η ομάδα του Βασίλη Ράλλη πανηγύρισε την πρώτη της νίκη μέσα στο μεγάλο κλειστό του Ηρακλείου έχοντας συγκεκριμένο πλάνο απέναντι στην ομάδα του Ματθαίου Καραχάλιου, η οποία και ταξίδεψε χωρίς τον τραυματία Κώστα Μουμπάρακ στο νησί.

Για το ματς κόντρα στον Πανελευσινιακό:
«Δείξαμε πάρα πολύ καλό πρόσωπο, μπήκαμε συγκεντρωμένοι, είχαμε σταθερό πλάνο μέσα στο παιχνίδι. Ανταποκρίθηκαν όλα τα παιδιά πάρα πολύ καλά. Ήταν το πιο μεστό και σοβαρό παιχνίδι που έχουμε κάνει μέχρι τώρα, άσχετα αν έχουμε κερδίσει ή χάσει. Ευχαριστώ τους παίκτες μου γι' αυτό. Η νίκη ανήκει σε αυτούς. Νομίζω ότι αν δείχνουμε αυτό το πρόσωπο σε κάθε παιχνίδι δεν θα έχουμε ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο».

Για την επιστροφή του Λιανού:
«Ήμασταν πιο πλήρεις σήμερα, άσχετα στο ποια παιδιά σκόραραν και ποια όχι, είχαμε περισσότερες ανάσες. Μεγαλύτερο ροτεισον. Μας βοήθησε η εξέλιξη του παιχνιδιού, ξεκινήσαμε σχετικά καλά, δεν αγχωθήκαμε στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και αυτό πιστώνεται στην συγκέντρωση που είχαμε στην αρχή».

Για το ματς με την Πεντέλη:
«Είναι εκτός έδρας είναι μια πολύ καλή ομάδα η Πεντέλη. Από εδώ και πέρα όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, είπε παίζεις μέσα είτε παίζει έξω. Είναι καλές ομάδες είναι ομάδες που ήταν και πέρσι στην κατηγορία. Η Πεντέλη είναι μια πολύ σοβαρή ομάδα, με καλή έδρα, με πολύ καλό προπόνηση, θα δουλέψουμε θα τους κατασκοπεύσουμε και θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ