17.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ράις: “Την μπάλα… στο σπίτι μου”

Ο Ταϊρίς Ράις έχει σκοράρει πολύ στην καριέρα του, αλλά το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου 2019 θα το θυμάται για πάντα αφού πιθανότατα δεν θα το επαναλάβει όσο παίζει μπάσκετ. Με τους 41 πόντους έσπασε ένα σωρό ρεκόρ και το απόλαυσε αφού συνδυάστηκε και με νίκη του Παναθηναϊκού στο απολαυστικό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την Ευρωλίγκα.

Ο Αμερικανός σκόρερ δεν αρνήθηκε την... προτροπή στην ζωντανή συνέντευξη στη Νόβα να πάει την μπάλα σπίτι του, "ε, ναι θα πρέπει να την πάρω",είπε χαμογελώντας και έκανε μια σύντομη αναδρομή στο ματς. "Σϊγουρα ήταν ένα παιχνίδι ορόσημο για μένα. Επέστρεψαν όταν προηγηθήκαμε με 11 πόντους, όμως το κλειδί ήταν ότι παλέψαμε μέχρι τέλους, γιατί σε τέτοια ματς δεν μπορείς να επαναπαυτείς και τελικά τα καταφέραμε".

Ο Νικ Καλάθης στις πρώτες του κουβέντες μετά την λήξη του αγώνα δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον μεγάλο πρωταγωνιστή. "Δεν υπάρχουν λόγια για αυτά που έκανε απόψε ο Ταϊρίς. Πάντα είναι ένα σπέσιαλ παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και είναι έξοχα να νικάς μπροστά στον κόσμο που ήταν απίστευτος. Στο τέλος το... κάναμε ενδιαφέρον, αλλά νιώσαμε το όμορφο συναίσθημα της νίκης".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ