17.5 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ράις: “Μακάρι να πάει στη Ρεάλ ο Ερτέλ”! (pic)

Αμέσως μόλις έγινε γνωστή η είδηση ότι η Μπαρτσελόνα άφησε τον Τομά Ερτέλ στην Κωνσταντινούπολη επειδή αντιλήφθηκε ότι ήθελε να μείνει ελεύθερος για να πάει όχι στη Φενερμπαχτσέ, όπως αρχικά άφηνε να εννοηθεί, αλλά στη Ρεάλ, πολλοί παίκτες έσπευσαν να σταθούν στο πλευρό του Γάλλου και να στηλιτεύσουν τη συμπεριφορά των "μπλαουγκράνα". Ένας από αυτούς είναι ο Ταϊρίς Ράις.

Κι έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η τοποθέτηση του πρώην παίκτη της ΑΕΚ στο twitter, καθότι πριν από τρία χρόνια είχε βρεθεί κι αυτός στη δυσάρεστη θέση να πρέπει να διαπραγματευτεί την πρόωρη λύση του συμβολαίου του με την Μπαρτσελόνα. Του πήρε περίπου ένα εξάμηνο για να τα καταφέρει κι αφού πρώτα είχε αναγκαστεί να υποστεί τον "ψυχρό πόλεμο" της διοίκησης της Μπάρτσα. Δεν προκαλεί λοιπόν έκπληξη η οξεία αντίδρασή του στην υπόθεση Ερτέλ:

"Δεν τον άφησαν να μπει στο αεροπλάνο; Του είπαν ότι δεν μπορεί να επιστρέψει σπίτι; Ο άνθρωπος έχει οικογένεια. Ουάου. Ελπίζω να πάει στη Ρεάλ, αν αυτή είναι μια από τις επιλογές του. Γιατί ο Θεός ξέρει πως αν είχα εγώ την ευκαιρία, θα πήγαινα"!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ