17.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ράιλι: «Προτεραιότητα μας οι παίκτες που έχουμε ήδη»

Οι Μαιάμι Χιτ ήταν η ευχάριστη έκπληξη του περσινού ΝΒΑ φτάνοντας μέχρι τους τελικούς και ο πρόεδρος της ομάδας, Πατ Ράιλι, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το υπάρχον ρόστερ ενώ έσταξε... μέλι για τον Έρικ Σποέλστρα.

Μετά την απομάκρυνση του Λεμπρόν Τζέιμς οι Μαιάμι Χιτ για πρώτη φορά έδειξαν ότι έχουν... πνοή και αρκετό υλικό για να ξεχωρίσουν στο μέλλον αφήνοντας ενθουσιασμένους όλους τους ανθρώπους της ομάδας.

Πλέον οι ομάδες του ΝΒΑ μπαίνουν σε ρυθμούς της νέας σεζόν και λίγο πριν την έναρξη του μεταγραφικού... παζαριού ο Πατ Ράιλι ξεκαθάρισε ότι θα φροντίσει αρχικά τους παίκτες που βρίσκονται στην ομάδα και μετά θα αξιολογήσει άλλους αθλητές.

«Ξέρουμε τι προτεραιότητες έχουμε. Γνωρίζουμε καλά τι θέλουμε να κάνουμε.Είναι να φροντίσουμε τους παίκτες που ήδη έχουμε, ότι πρέπει να πάρουμε άμεσα αποφάσεις. Ξέρουμε ότι ο Μπαμ έχει μια απόφαση να πάρει και θα το κάνουμε μαζί του. Ξέρουμε ποιοι έχουν θυσιαστεί για εμάς, του free agents, ειδικά ο Γκόραν Ντράγκιτς» ενώ στη συνέχεια τόνισε για τον Έρικ Σποέλστρα:

«Ο Σπο είναι ο προπονητής της χρονιάς για εμένα. Πρέπει να παραμείνουμε με ποικιλία. Μόλις έχουμε όλους τους αριθμούς και τα βάλουμε όλα κάτω, θα πάρουμε το πρόγραμμα, θα ξέρουμε ποιες θα είναι οι ημερομηνίες και οι κανόνες, όταν τα κάνουμε όλα, θα παραμείνουμε... ρευστοί. Και ότι έρθει σε εμάς, θα το κοιτάξουμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ