25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Πότσιους: «Τέρμα τα παυσίπονα, τέρμα οι εγχειρήσεις» (pic)

Άδοξο τέλος στην καριέρα του έβαλε ο Μαρτίνας Πότσιους. Ο Λιθουανός φόργουορντ ταλαιπωρείται εδώ και χρόνια από τραυματισμούς και στα 31 του αποφάσισε να εγκαταλείψει τα παρκέ.

Ο Πότσιους ανήκε στην Ζαλγκίρις Κάουνας και φέτος αγωνίστηκε δανεικός στην ισπανική Μούρθια ενώ έχει φορέσει τις φανέλες των Ρεάλ Μαδρίτης και Γαλατάσαραϊ. Δεν κατάφερε ποτέ να επανέλθει στο επίπεδο που ήθελε και έτσι αποφάσισε να αποσυρθεί μόλις στα 31. Σε 26 αγώνες στην ACB μέτρησε κατά μέσο όρο 4.9 πόντους, 1.7 ριμπάουντ και 0.8 ασίστ.

Με ανάρτησή του στο instagram ανακοίνωσε την απόφαση να σταματήσει το μπάσκετ, γράφοντας :

«Αυτό ήταν. Ήρθε η ώρα να τα κρεμάσω. Ήρθε η στιγμή να ακούσω το σώμα μου. Όχι άλλα παυσίπονα, όχι άλλες εγχειρήσεις, όχι άλλο ζόρι για να σηκωθώ από το κρεβάτι το πρωί. Πάντα έλεγα στον εαυτό μου, πως όταν δεν θα έχει πλάκα πια, όταν δεν θα έχω άλλο πάθος, τότε θα είναι η ώρα να φύγω. Αγαπώ το μπάσκετ και αγαπούσα να κάνω αυτό το άθλημα. Είναι τρομερά αυτά που μου έδωσε το μπάσκετ, σε πόσα μέρη με πήγε, πόσες σπουδαίες σχέσεις και πόσους πολλούς φίλους έκανα. Και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό. Πιστεύω πως το τέλος ακολουθείται από μία νέα αρχή και ανυπομονώ να δω τι θα γίνει μετά».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ